Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Ágipilates “tornamorzsa” 1.: “Mindent bele!” popsi gyakorlat ÉS kezdj el ismerkedni a Győztesek észjárásával :) …Örülnél egy szuper-hatékony Pilates popsi gyakorlatnak? Így a strandszezon elején nagyon kevés Nő felelne NEM-mel erre a kérdésre 🙂 … (ha Te közéjük tartozol, jó Neked – irigylésre méltó vagy ;)!) Ha viszont érdekel, íme, az egyik leghatékonyabb Pilates popsi gyakorlat, a Térdelő Oldalláb széria …

A 30-napos Bikiniforma Kihívás első 10 napjának Pilates programja popsira „gyúr”, méghozzá a „Mindent bele!” popsi-és combprogrammal. Ebből adok Neked ajándékba egy igen-igen hatékony gyakorlatot, a Térdelő Oldalláb szériát, ízelítőnek – majd szólj, ha nem érezted ;)!

Végezd el ezt a gyakorlatot mindkét oldalra, legalább 10 napon keresztül – érezhető változáson megy keresztül a farizmod és a látvány is önmagáért beszél majd! Pedig ez csak egyetlen gyakorlat 🙂 … Akkor vajon milyen lehet az egész …?!

 

 

Aki kipróbálta már, így vélekedik:

„Az új program comb és fenék programja megizzasztott, 1 hét után talán már valami olyasmit is sikerül csinálni, amit mutatsz! (remegett kezem-lábam, de most már sokat fejlődtem) Barbit idézve:”ez egy gyilkos, Anya … kell a ….. izének  bikiniforma “, de azért csinálja!”
Püspökiné Tóth Gabriella, Hatvan

 

S hogy hogyan tudod rávenni Magad, hogy tényleg minden nap meg is csináld? Erről szólnak a Kihívás 3-perces Győztes Észjárás videói, amelyek közül az első a „végigcsinálás tündérmeséjéről” és a „biztos velem van a baj” elméletről (illetve annak érvénytelen mivoltáról) tanít Neked … Mert a jó hír: nem Veled van a „baj”, s ez innen rögtön ki is derül ;)!

 

 

Gondolkodj el rajta, Te hányszor voltál dühös Magadra, mert valamit feladtál, vagy félbehagytál?! Egy diétát, a rendszeres testmozgást, vagy akár az angol nyelvleckéket …! Vajon miért van ez és mit tégy azért, hogy Veled ez többé NE fordulhasson elő?!

Ha komolyan érdekel, a 30-napos Bikiniforma Kihívás Programban a probléma mélyére áshatsz és a megoldást is megmutatom Neked! Az első 10 napban ugyanis a 3-perces Győztes Észjárás videók segítségével megismertetlek Téged az ember kettős irányítórendszerével és olyan stratégiákat adok a kezedbe, amellyel bármikor, bármit végigcsinálsz majd! Többek között a 30-napos kihívást is … (ezt azért mondom ilyen biztosan, mert eddig 4 Csapat 432 Résztvevője is végigcsinálta, méghozzá milyen eredményesen …!)

A 30-napos Kihívás idei 2. Csapata június 27-én STARTOL. Vajon Te is ott leszel a “fedélzeten”?

https://www.agipilates.hu/30-napos-bikiniforma-kihivas-regisztracio/

Szeretettel várunk :)! Ha van olyan, nyaralás előtt álló, esetleg vadul fogyókúrázó, kétségbeesett Nő ismerősöd, Barátnőd, akinek nagy szüksége lenne nem csak a bikiniformára – méghozzá mielőbb – hanem egy kis motivációra, lelki támogatásra, egy összetartó, szuper Csapat erejére, no és persze a Győztesek Észjárására, megköszönöm előre is, ha megosztod vele ezt a bejegyzést :)!

Szeretettel: Ági

Ui.: Hamarosan érkezik a következő “torna morzsád” – méghozzá a BeahBody programból, egy új Győztes Észjárás videóval fűszerezve 😉 …Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

1 db hozzászólás

  • JULIA

    2018-06-21 04:29:43

    JOISTENKE ALDJON MEG ES SEGITSEN TOVABBRA IS!
    JULIA