Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Ágipilates tornamorzsa 2. – BeachBody gyakorlat ÉS mi köze az énképednek a kilóidhoz?!A “tökéletes” – vagyis Önmagadhoz viszonyítva a legjobb – bikiniforma elérésének programja a 30-napos Ágipilates Kihívásban a BeachBody videó, amelynek összeállításakor a vezérelv – és az alkalmazott, fő Pilates alapelv – a “Flow” volt … E klasszikus, középhaladó, áramló sorozatot elvégezve olyan izmokra lelsz majd rá a testedben, amelyek létezéséről eddig lehet, hogy nem sok fogalmad volt! Ha nem hiszed, próbáld ki most rögtön ;)!

Mai Pilates “tornamorzsád” a Láblehúzás névre hallgat. Ehhez szükséged van erőre (méghozzá Erőközpontilag ;)!), állóképességre és némi koordinációra. Ha bármelyik hibádzna, akkor sincs semmi gond, mert a program során “elviszlek” oda, hogy meglegyen ;)!

Matrac le, edzőcucc fel, gyakorlat INDUL!

 

 

Persze, a BeachBody programról is megvan a Kihívás 1. Csapatának a véleménye :):

Sziasztok Lányok! Ti hogy álltok az izomlázzal? Nálam van bőven. Ráadásul a testem is napról napra formálódik. Majdnem a felénél tartunk, és látványos a változás! Mi lesz még a végére?! A Beach Body magáért beszél. Örülök, hogy beneveztem rá!
(Csomós Líva, Pécs)

Hello Lànyok! Na ez a Beach Body màr döfi! Van egy két dolog amihez elég kevés vagyok, de mivel Àgi azt mondta, hogy több van bennem mint gondolnàm,  hàt nem adom fel !!!
(Edit Katzer, Svájc)

S hogy mi köze az Énképednek a kinézetedhez? Az eredményeidhez? A sikereidhez? Akár a kilóidhoz is? Erről szól a második 10 nap egyik kedvenc, 3-perces Győztes Észjárás videója:

 

 

Ha felkészültél, hogy velünk tarts, izgalmas dolgok, hihetetlen eredmények – és a környezeted (Férjed, Párod, Családod, Ismerőseid …) elismerő szavai, pillantásai várnak Rád. No és persze, a 30. nap végén egy ÚJ TE, aki magabiztos, jól érzi magát a bőrében, könnyed, ám határozott … aki tudja, mi a célja és azt is, hogy azt bármikor képes elérni! És innentől kezdve már nem hagyja abba (mint ahogy az 1. Csapat is folytatja!)

Ha még nem készültél fel, sebaj :)! Majd eljön annak is az ideje 😉 …

A június 28-án elrajtoló Csapathoz még itt tudsz csatlakozni – de már csak 27-e, kedd éjfélig:

https://www.agipilates.hu/30napos-bikiniforma-kihivas/

Az utolsó “ízlelgetni valód” jövő hét elején érkezik Hozzád, méghozzá a “Hasmánia” programból!

Hasznosnak érzed ezt a blog bejegyzést? Hálás vagyok, ha megosztod olyanokkal, akiknek – véleményed szerint – segítene 😉 …

A videókat használd egészséggel! Köszönöm megtisztelő figyelmed!

Szeretettel: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

2 db hozzászólás

 • Tóth Csilla

  2017-07-24 17:58:26

  Kedves Simonfi Ágnes,

  Szeretném megköszönni a fáradozásod, minden videót és blogot hasznosnak találok. Kitartó munkádhoz további sok sikert kívánok: Csilla

  • Ági

   2017-07-25 08:58:34

   Kedves Csilla,

   Nagyon örülök, hogy hasznosnak találod az anyagokat :)! Használd őket egészséggel és látogasd a blogot – és az Agipilates FB oldalát 🙂 – rendszeresen! A továbbiakban is azon vagyok, hogy minél értékesebb tartalmat adjak az Olvasóimnak! Köszönöm, hogy itt vagy!

   Szép napot: Ági