Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Soha ne add fel - soha, soha, soha, soha."

Winston Churchill

Pilates Reformer és lábkorrektor - Pilates "kütyük" működés közben :) ...Az ember azt gondolná, hogy bő egy évtizeddel a Pilates Módszer hazai megjelenését és térhódítását követően ez már nem lehet kérdés ... de még mindig az. Nincs is ezzel semmi gond :)! Azért írok róla most újra - mi több, mutatom meg - hogy lásd, milyen érdekes és mennyire összetett ez a mozgásrendszer! Joseph Pilates életműve 60 évet ölel fel! És bőven túlmutat a matracos gyakorlatokon ;) ...

Ha a Módszer történetét nézzük, teljesen egyértelmű, hogy a Matrac volt először. Magukat a gépeket jóval később fejlesztette ki Joe bácsi - és mindegyik úgy született, hogy valami felbukkanó problémát akart vele megoldani az Öreg :): általában jött egy Kliens, akinek olyan problémája volt, amit a rendelkezésére álló eszközökkel nem tudott megoldani ... mit tesz ilyenkor egy feltaláló-elme?

Hát alkossunk egy olyan új eszközt/gépet, amivel segíteni tudunk :)! - Pilates így működött ... (tudtad, hogy Joseph Pilates az Amerikai Szabadalmi Hivatalban bejegyzett feltaláló?)

Itt és most a Reformer és a Footcorrector (=Lábkorrektor) működését mutatom meg Neked. A Reformer neve önmagáért beszél! Joe bácsi szerint ha ezen tornázol rendszeresen, az egész tested "megreformálja" ... A lábkorrektor pedig egy olyan kis kütyü, amelynek minden magyar Család kanapéja alatt ott lenne a helye! Már ahogy én a lábfejeket elnézem ...

Tehát, jó szórakozást - és ha bármelyikhez kedvet kapsz, várlak szeretettel az Ági Pilates stúdióban, ahol ki is próbálhatod őket :)!

 

 

 

 

Ha módodban áll, lépj túl a matracon és próbáld ki a Pilates gépeket :)! Teljesen új dimenziók nyílnak majd meg előtted - és a matrac is jobban fog menni ;)!

Maradj velem a blogban - iratkozz fel a blogértesítőre! Izgalmas dolgok vannak készülőben :)!

Megtisztelő figyelmed köszönöm! Csodaszép napot Neked: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás