Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Nem csak a 20 éveseké a világ – a Pilates hatása senior korbanMindig nagy örömmel tölt el, ha visszajelzést kapok a DVD-imet használó, lelkes Pilates-ezőktől. A most következő nagyon kedves a szívemnek, mert remekül kiderül belőle, hogy mire képes egy nagyszerű módszer, ha “jó kezekbe” kerül 🙂 …

“Kedves Ági!

2011. július óta minden nap elvégzem a Pilates gyakorlatokat, jelenleg a haladóknak szánt DVD legkönnyebb gyakorlatsorával küzdök. Az ismert gyakorlatokat azonnal meg tudtam csinálni, az újaknál leállítom a DVD-t és megpróbálom a magam tempójában megtanulni, azt hiszem sikerülni fog.  60 éves vagyok, és egy évvel ezelőtt még elképzelni sem tudtam, hogy képes lennék ilyen gyakorlatok végzésére. Én már 18kg  lefogytam a Pilates gyakorlatok segítségével (80kg-ról 62kg lettem). Minden reggel elvégzem, és igyekszem a tanácsaidnak megfelelően kivitelezni a gyakorlatokat. Ahogy ígérted, a derékbőségem szépen apad, erősödnek a törzsizmaim, és elmúlt a derékfájásom is.  Aki messziről lát, a mozgásom alapján akár 20-30 évvel is fiatalabbnak hisz. Ezt a csodálatos közérzetet semmi más nem tudja így biztosítani, mint a Pilates. Csak szeretném megköszönni, és sikeres boldog új évet kívánni:

Kati (Madarász Jánosné)”

Kedves Kati! Tiszta szívből gratulálok – csak így tovább :)!!!

Senior korú vagy és kételyeid voltak, való-e ez a mozgásforma Neked? Ez nem lehet kérdés többé …

 Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

3 db hozzászólás

 • Madarász Jánosné Kati

  2012-03-10 14:37:27

  Kedves Ági!
  Sajnálom, hogy a korosztályomból csak két ember figyelt fel az őszinte lelkesedésemre. Tudatnám az érdeklődőkkel, hogy továbbra is minden reggel örömmel végzem a Pilates gyakorlatokat. A súlyom már nem csökken, de a bőségméreteim igen. Nem is ez a legfontosabb, mert a nehezén már túl vagyok, hanem az, hogy napról napra erősödöm, még ebben a korban is. Ha le kellene mondanom valamiféle próbatétel miatt egy kedvenc szokásomról, ez csak a Pilates lehetne, de erről eszemben sincs lemondani.
  Jókedvet kívánok mindenkinek: Kati (Madarászné)

 • Bodnár Kati

  2012-01-25 14:49:50

  Kedves Ági! Sok-sok örömet a gyerekekhez. Járok 1000 éve tornázni és most 10-12 éve aquafitnessre ,de sajnos betegség miatt olyan kezeléseket kaptam ,amikben undok gyógyszerek voltak és sok kiló jött rám. Lemezeim vannak,de most ráveszem magam és tornázni fogok reggelenként rá. Hátha bejön nekem is. Ja és figyelemmel kisérem,amit javasolsz.

  üdvözlettel Bodnárné Kati

 • Emese

  2012-01-25 14:14:57

  Kedves Ági!

  Úgy gondolom, hogy most találtam meg a Nekem való helyet, ahol is nagy erőt adott Madarász Jánosné korombéli hozzászólása, bár vele ellentétben nekem nincsenek a módszert illetően kételyeim, illetve ez előtt sem voltak. Most az időzavaros részbe is beleolvasok. Szép évet és dvözlettel: Horváth Mihályné e-Mese.