Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Pilates Pozsonyban is – interjú a Pátria rádióbanNagy megtiszteltetésnek éreztem, amikor a pozsonyi Pátria Rádió – amely a szlovák főváros egyetlen magyar nyelvű rádióadója és kb. 100 ezer magyar hallgatja –  megkeresett, hogy interjút készítsen velem a Pilatesről. A beszélgetés augusztus 18-án került adásba … Te itt hallgathatod meg:

https://www.agipilates.hu/sajto/pilates.mp3

Milyen céllal keresik fel leggyakrabban az emberek a Pilates órákat? Lehet-e fogyni Pilatesszel? Kismamák tornázhatnak-e? Sok-sok ilyen és ehhez hasonló kérdés hangzott el – a válaszokat az interjúban találod!

Jó szórakozást :)!Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

1 db hozzászólás

 • Madarász Jánosné Kati

  2013-02-04 12:27:25

  Kedves Ági!
  Az utóbbi időkben nagyon elfoglalt voltam, ezért elkerülte a figyelmemet a fenti bejegyzésed. Most hallgattam meg az interjút. Mivel egyedül végzem a gyakorlatokat, minden írásodban találok valami hasznosat, így van ez a pozsonyi interjúval kapcsolatban is. Konkrétan az, hogy nem kell arra törekedni minden áron, hogy nehezítsük a gyakorlatokat. Amikor a csigolya problémáim miatt fájdalmaim voltak, magam is megtapasztaltam, hogy az itt és mostban ott kell lenni akkor is, ha a könnyített változatát végzem a gyakorlatoknak, mert a fizikai képességem csak ezt teszik lehetővé.
  A kamaszokkal kapcsolatban, ha megengedsz egy megjegyzést. A saját tapasztalatom az volt, hogy testnevelés órákon sokszor erőmön felüli feladatokat követeltek tőlem. Természetesen ezeket a kudarcok miatt nem szívesen végeztem. Aki szerncsésebb alkat, semmi nehézséget nem jelent számára, ezért el sem tudja képzelni, hogy ez másnak mekkora probléma. Az ilyen ember hajlamos lustaság bélyegezni az ügyetlenséget. Nekem óriási motiváció lett volna kamasz koromban az, hogy olyan mozgást végezhessek amire képes vagyok ugyanakkor erősebb leszek és formásabb. Tudom, hogy vannak menthetetlenül lusta kamaszok is, de azért érdemes a felszínen túl megnézni, hogy amit lustaságnak gondolunk, az nem gátlásosság-e?
  Puszi: Kati