Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Tavasz-üzemmód, boldogsághormonnal és karcsúsodással fűszerezve …

Tegnap volt az első napsütéses – bár még hideg, de már élvezhető – tavaszi nap! Épp itt volt az ideje … Hogyan hangolódj át a “morcos medve” téli üzemmódból “mosolygós tavasztündér” funkcióba? És vajon miért szükséges ez a lelki váltás pl. ahhoz, hogy le tudj fogyni a nyárra?

Egészségesnek lenni többet jelent annál, mint hogy nem vagy beteg! Akkor nevezheted Magad egészségesnek, ha jól érzed magad a bőrödben, kedvvel végzett fizikai tevékenységeid által boldogabbnak érzed magad, megelőző jelleggel tudsz vigyázni erőnlétedre és állóképességedre és folyamatosan fejleszted azokat.

Tél végére a legtöbb ember tartalékai kimerülnek: vitaminraktáraid üresek lesznek, hócipőd meg tele – különösen, ha ilyen kemény és hosszú tél fenekére verünk végre, mint amilyen az idei. Még egy dolog, amit jó, ha elfogad a lelked: az 1-2 kg túlsúly, amit esetleg a tél folyamán felszedtél NORMÁLIS és egyáltalán nem katasztrofális! Ahhoz viszont, hogy meg tudj szabadulni tőle, lelked kapcsológombját kell nulláról 1-re állítanod, mert rosszkedvűen, morcosan sokkal nehezebb lefogyni is :)! Tehát, a következő természetes módokon lásd el szervezeted boldogság hormonokkal:

Fenti tippek abszolút szükséges, de korántsem elégséges feltételei annak, hogy Bombanő-üzemmódba kapcsolhass idén tavasszal is :)! S hogy mi a többi, amit tenned kell? Arról majd a következő bejegyzésben … Addig is tanulmányozd a Bombanő születik! DVD csomagot, amelynek mozgásprogramja kimondottan a tavaszi formába lendülésre lett kidolgozva (lásd zöld borító oldalt, ha rákattintasz, még többet tudsz meg róla)!Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás