Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Karácsonyi mérlegfrász ellen …Az év egyik kiemelten veszélyeztetett időszaka egy “konstans” fogyókúrázó – de talán minden nő – számára: a Karácsony és környéke. Ilyenkor finomabbnál-finomabb étkek, süti hegyek, végiglátogatandó rokonok és ismerősök garmadája várja az embert! S persze, senkit nem sérthetsz meg azzal, hogy az ő beiglijét visszautasítod (vagy legalább is Te így gondolod) …  Mindemellett, a nagy nyugalom, pihenés hatására a fizikai aktivitásod szintje is lezuhan (tisztelet a kivételnek, aki Karácsony másnapján már túrázik, netán síel :-)) … E kettő egyenes következménye pedig általában az a néhány extra kiló, amely rögtön az ünnepek után – persze, addigra, mire az ember lánya munkába indul – hirtelen meg is jelenik … Mit tégy, avagy NE tégy, hogy idén ne így legyen?

Persze, viccelődhetnénk, hogy télen nem is árt az az 1-2 kg; jót tesz a hideg ellen :-)! De legtöbbünk ezt súlyos lelki válságként éli meg, ezért nézzük inkább, hogy szabadulj meg attól a néhány fránya, fölös kilótól, vagy tudod mit? Inkább ne is tégy szert rá!

1. Mit NE tégy, ha szívesen búcsút intenél a feleslegnek?

Kerüld a az 1.) pont alatt felsoroltakat és kezdd el alkalmazni, egyiket a másik után, fokozatosan bevezetve a 2.) pont alatt levő tanácsokat (tudtad, ha valamit 21 napon keresztül, következetesen, kitartóan végzel, abból szokás lesz :-)?)! Ha így teszel, hamarabb leolvadnak a karácsonyi beigli és zserbó (netán töltött káposzta kilók), mint gondolnád :-)!

Ha pedig szeretnéd beiktatni mindennapjaidba a testmozgást, próbáld ki a “Pilates 13” DVD-t! Napi 13 perce még a legelfoglaltabb, legjobban időzavarral küzdő embernek is van, ugye :)? Így már bátran nézhetsz a Karácsony elébe!Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

3 db hozzászólás

 • Mészáros Éva

  2011-12-14 11:03:34

  Kedves Ági! Köszönöm a figyelmeztetést 🙂 Kellenek az ilyen cikkek, mert bizony az ember lánya hajlamos arra, hogy kissé leeresszen. Főleg télen. Meg ahogy én utálom a hideget…! én is macisodok rendesen. De még ma előveszem a 13 perces DVD-t és ígérem (magamnak is), hogy szorgalmas leszek.
  Áldott békés karácsonyt és boldog újévet kívánok szeretettel: Éva

 • Brémné M. Ágnes

  2011-12-13 22:54:51

  Ági kedves!
  Épp ma mondták nekem,hogy igyak többet,egyek kevesebbet, és mozogjak rendszeresen.Erre a fenti “ajánlásaiddal” ráerősítettél és arra késztetsz,hogy így is tegyek. Köszönöm a “lökést”!
  Boldog Karácsonyt kívánok:Bné Ági

  Tóth-Szabó Csilla,

  Tóth-Szabó Csilla,

  Szia Ági/Sziasztok!

  A karácsonyi túl evés idén nálam még rizikósabb, mert nemrég voltam teljes vérképen, ahol magas volt a triglicerid szint. Tudnál segíteni abban, h. mi a light-os vacsora, ami bele illik abba a táplálkozásba, amit írtál? (persze nagyvonalakban)
  Köszönöm:Csilla

  Tóth-Szabó Csilla,

  Tóth-Szabó Csilla,

 • Tóth-Szabó Csilla

  2011-12-13 19:42:12

  Szia Ági/Sziasztok!

  A karácsonyi túl evés idén nálam még rizikósabb, mert nemrég voltam teljes vérképen, ahol magas volt a triglicerid szint. Tudnál segíteni abban, h. mi a light-os vacsora, ami bele illik abba a táplálkozásba, amit írtál? (persze nagyvonalakban)
  Köszönöm:
  Csilla