Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Színes visszapillantó az Ágipilates nyárra :)Jujj, de izgi is volt az idei nyár :)! Amit – hál’ Istennek – élő rendezvények is tarkítottak. Alig vártuk már a nagy bezártság után, hogy találkozhassunk! S ha már így, mindjárt jó sok kép is készült – hogy ezt a hangulatot bármikor felidézhesd ;)! A két esemény, amire szeretnék visszatekinteni pedig nem más, mint a 10 hetes, online, TUDATOS Bombanő születik! program záróünnepsége, illetve az augusztusi Szupertáborunk … ha ott voltál, azért; ha nem, azért kívánok jó nézegetést Neked :)!

Idén, a koronavírus járvány kellős közepére esett egy utoljára régen – pontosan 10 évvel ezelőtt -, s eddig egyetlen alkalommal megrendezett Program, a TUDATOS Bombanő születik! újranyitása. Már az idei év elején éreztem azt a “húzást”, amivel a Program újra hívott … és akkor még nem tudhattuk, hogy alakul ez az év!

Május 4-én indult útjára a Program, amelyben kb. 280 Nő alakult-formálódott 10 héten keresztül online, valós időben, s nem csak kívül 😉 … nem véletlen a TUDATOS szó a program nevében! S itt most nem is a Programról magáról – no meg az általa elért eredményekről – szeretnék beszélni! Azt majd máskor, más formában … Hanem a Záróünnepségről, amely szuper klasszul sikerült! Meséljenek a fotók 🙂 – amelyek, azt hiszem, önmagukért beszélnek!

 

TUDATOS Bombanő születik! Záró parti, július 18. Boriroda, Budapest

 

Érkezés – bemutatkozás 🙂 … Akkor még nem tudhattuk … Valami mulatságost mondhattam 😉 … Erikával, aki a Szupertáboraink törzsvendége is, több, mint egy évtizede
A komputert bűvölöm épp 🙂 … és kezdődik! Először én mesélek … …aztán a Petőfi Musical Stúdió fiataljai énekelnek – de hogy ;)!
Bombanő-jelölt sztorik: Zita Erika Marcsi Móni
Rita Dia Piroska …és a Közönség! Mindenki remekül szórakozott … vagy épp pityergett egyet.
A jelenlévők szavaztak! A szavazatszámláló “bizottság” munkában 😉 … A “gyerekek” ismét nekünk énekelnek … … mi pedig élvezzük!
Különdíj, a Boriroda felajánlásában 2020. TUDATOS Bombanője nem más, mint Nagyné Gazsi Diána! Sok-sok ajándékkal … És a Bombanő tortával … … ami nem csak szép volt, de finom is!
Arcok 1.  Arcok 2. Beszélgetések 1. Beszélgetések 2.
Szakértőnk: a kismama Bulla Bia 🙂 Stílus tanácsadónkkal, Ferencz Judittal Juice szakértőnkkel, Munián Évivel és Ritával, aki 14 kg-ot fogyott a program során A Petőfi Musical Stúdió – köztük a mi Kislányunk, Virág 🙂 (jobbról a 2.)

 

Ez egy nagyon szuper összejövetel volt – hálás köszönetem, ha Te is megtisztelted jelenléteddel, avagy részvételeddel a TUDATOS Bombanő születik! Programot.

S alig lett vége, máris várhattuk a nyári Szupertábort, amely azért volt különleges, mert idén 10. alkalommal tértünk vissza a Rosinantébe, Szigetmonostorra – ahová szinte már hazajárunk 😉 … s ha a most következő, képes beszámolóban is látsz ismerős arcokat, az nem a véletlen műve ;)!

 

Ágipilates Szupertábor, augusztus 9-12, Rosinante, Szigetmonostor

Tudtuk, hogy jó helyre jövünk! Hisz a Rosinantébe már tényleg “haza” járunk :)! Én különösen nagy lelkesedéssel készültem erre a táborra, hisz az idei elsőt “elvitte a korona” 🙁 … sebaj – gondoltam – annál szuperebb lesz majd ez! S úgy is lett!

Egy jó fej Csapat – változatos programok – és persze, sok-sok Pilates fémjelezték az együtt töltött 3 napot, amely úgy elrepült, mint a szél! Hiába, jó társaságban ez szokott történni az idővel … S akkor nézzük a képes beszámolót 😉 …

 

Tábornyitó ismerkedős-beszélgetős Bár van, akik már évek óta ismerik egymást Aztán belecsaptunk a lecsóba 🙂 … régi motorosok, ismerik a dörgést! 
Emese vállhídja – nem először csinálja :)! István hip-hop órája – megküzdöttünk vele Kvíz: vajon mi micsoda?
Látogatás a Séf (Gábor) és a Kertész (Pati) bio-birodalmában 🙂 … … ahol sok csodát láttunk és milyen finomakat ettünk-ittunk! Aztán persze, juiceoltunk egyet Munián Éviékkel 🙂
Beletanultunk a gép működésébe is! Évivel és húgával, Timivel a Rosi előtt Koccintásra is jutott idő bőven 🙂
Kalandos SUP túra a maróti öbölben, aminek 2x indultunk neki … Mert az elsőt elmosta az eső, de végül másnap reggel sikerült! És nagyon megérte! Mit hagytunk volna ki 😉 …
Másnap wellness maraton: Pilates … Groove 1. Groove 2.
BodyArt Dórával  BodyArt, még mindig 🙂 Este 1 órás retro buli a PMS-sel, ahol volt interaktív ének, tánc, kvíz :)!
Az Egész Csapat (a Musical Stúdiósokkal) Búcsúzunk – de csak idénre! Jövőre, Veletek, ugyanitt :)!

 

Köszönöm, ha Te is megnézted-átolvastad az Ágipilates nyári kalandjait :)! S ha szeretnél részt venni Te is hasonlón, idén szeptember 24-27. között még 1x találkozunk, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban – ha Isten is úgy akarja! Figyeld a honlapot.

S ha bármi hozzáfűzni, avagy megosztani valód van velünk, ne tartsd magadban! A hozzászólásban nyugodtan megteheted ;)!

Puszi: ÁgiMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

0 db hozzászólás