TUDATOS Bombanő születik! Replay – a Rájátszás Bajnoka

Volt 1x egy TUDATOS Bombanő születik! Program, amelyet – 10 év “pihenő” után 🙂 – idén 2x is megrendeztünk, s immáron a másodiknak is a végére értünk, épp karácsony előtt 1 héttel. Szinte hihetetlen!

Számomra elmondhatatlanul megtisztelő, hogy ilyen sokan velünk tartottatok ismét! Öröm volt figyelemmel kísérni a fejlődéseteket – azt a változást, amin keresztülmentetek, az életetek pont azon a területén, ahol arra a legnagyobb szükség volt épp! Köszönöm a lelkes, kitartó tornát, a “Hét játékán” való részvételt, az élő, online együtt-tornákat és az online coachingok izgalmas beszélgetéseit! 

Itt pedig azoknak a Résztvevőknek a történeteit találhatod – kiét írásos, pdf formátumban, kiét vidón – akik szerették volna megosztani velünk, milyen élmények érték őket e 10 hét alatt; hogy mi változott bennük, akár fizikailag, akár mentális, vagy lelki síkon … Köszönöm nekik, hogy beküldték a pályázati anyagukat – imádtam végignézni-és olvasni őket :)! 
Csajok, kétség se féhet hozzá, hogy Ti mindannyian TUDATOS Bombanők vagytok – a szavazás eredményétől függetlenül!

Az írásos formátumú anyagok alatt kattints a “Bemutatkozás” gombra, kérlek, s akkor megnyílik a pályázati anyag. A videókat pedig csak “simán” nézd végig ;)!

Kérlek, oszd meg velem a pályázatok elbírálásának terhét! Segítesz nekem azzal, hogy leadott szavazatoddal Te is leteszed a voksod a Téged leginkább megérintő történet és annak megfogalmazója mellett? Előre is hálásan köszönöm!
Szavazatot csakis a TUDATOS Bombanő Csapat és az Ágipilates Közösség  tagjai fognak tudni leadni. Ha Te is közéjük tartozol, kérlek, járulj hozzá a döntéshez: add le a szavazatod arra a történetre, amelyik leginkább szívedhez szólt – és tudod, hallgass is a rá ;)!

A szavazatok leadási határideje: 2021. január 08.-a (péntek) éjfél! Vagyis másnap kiderül, ki lett a Rájátszás Bajnoka … előre is köszi, hogy velünk tartasz!

 

Íme, a bátor Jelöltek:

 

Tóth Györgyné Gizus Gáspárné Héjja Erika Kiri Márta
  Bemutatkozás Bemutatkozás
Vincze Judit Kerekes-Simon Erika Nagyhegyesiné Klári
  Bemutatkozás Bemutatkozás 
Kmecs Ildikó Sudár Krisztina Konrád Csilla
 
  Bemutatkozás