TUDATOS Bombanő születik! – 2020.

10 hét, amely a teljes életmódváltás és egy életreszóló megújulás lehetőségét hordozza magában – Számodra is 🙂

Május 4. – július 12.

 

Utoljára 10 évvel ezelőtt és eddig egyetlen 1x történt ilyen. Ám aki akkor részt vett benne, a mai napig emlegeti! Sőt, az akkori 160 Résztvevőből sokan a mai napig velem vannak – és megtisztelnek azzal, hogy együtt haladhatunk előre a testi-lelki EGÉSZ-ség felé vezető úton. Feledhetetlen élmények, akkor és ott virtuálisan szövődő, ám a való világba áttevődő és azóta is tartó Barátságok, rengeteg testmozgás, az egészségfejlesztés legfontosabb területeit lefedő, struktúrált tudásanyag, egy nagyszerű szakértői gárda. Leolvadó kilók (pontosan 1096 kg a 10 hét alatt :)). Formálódó önbizalom. Önmaguk mélyebb megértése, elfogadása. Megváltozott sorsok és életek. Ez volt a Program, amely most újra megnyitja kapuit ;)!

 

 

 

Egy “legenda” újjáéled …

 

Az idei év elején éreztem azt, hogy újra eljött az idő. Valami azt súgta, hogy 2020. lesz az az év, amikor a Programnak, amely anno Nők százainak életét változtatta meg, újra nagy szerep fog jutni. Tíz év nagy idő. Olyan hosszú, amely alatt rengeteg változás megy (mehet) végbe egy emberben. Ha visszatekintesz a 10 évvel ezelőtti Önmagadra – arra, ahol akkor álltál; amit akkor gondoltál a világról és benne önmagadról; ahogy akkor érezted magad a bőrödben – biztosan szembeötlő a változás.

Én sem vagyok már ugyanaz az ember – még jó ;)! – s az új programba mindannak az esszenciáját, amit az elmúlt évtizedben tanultam, élettapasztalatként átszűrtem magamon, sűrített formában szeretném megosztani Veled.
S ennek fényében a Programot “TUDATOS Bombanő születik!”-re kereszteltem át. 

 

 

 

 

Vajon mi lehet a szerepe a tudatosságnak abban, ahogy az életed éled? Abban, hogy hány kiló vagy, vagy hogy napi szinten mit vagy hajlandó megtenni a fittségedért/egészségedért? Mondhatni MINDEN. Biztosan Te is ismered azt az állapotot, amikor valamit remekül tudsz elméletben (pl. hogy jó lenne rendszeresen Pilatesezni, vagy vacsi után már nem elcsábulni egy fél tábla csokira), ám ezt a tudást nem vagy képes gyakorlattá átkonvertálni … vajon miért?

Edzőként a tanítással töltött, elmúlt másfél évtized tapasztalata több nagy felismerést is hozott számomra, nevezetesen:

 • a tested nem tud mást “tenni”, mint fizikai formában manifesztálni mindazt, ami a lelkedben, a gondolataidban napi szinten működik, amit a szokásaiddal létrehozol; s amit HISZEL – akár önmagadról, akár a Téged körülvevő világról
 • az automatikus programjaid futtató “szokás-elme” hatalmát megtörni egyáltalán nem olyan egyszerű, mint ahogy azt mi elképzeljük (ha az lenne, tele volna a világ boldog, kiegyensúlyozott, egészséges emberekkel). Ehhez először meg kell értened, hogyan is működik az elméd, mi fut benned öntudatlan “háttérprogramként” és azt is, hogyan tudsz hozzáférni és átprogramozni ezt úgy, hogy innentől Téged szolgáljon
 • a Nők döntő többsége a felszín “kapargatásával” van elfoglalva – ha Te most itt vagy és ezt olvasod, valószínűleg a kivételek közé tartozol ;)) -, s fel sem tűnik neki, hogy évről-évre (akár évtizedről-évtizedre) ugyanazokat a köröket futja. Vagy lehet, hogy feltűnik, de fogalma sincs arról, hogyan változtasson rajta! Ő a folytonos fogyókúrázó, aki TÉNYLEG mindent próbált már, mégsem tud kitörni a jo-jó ördögi köréből; Ő a folytonos újrakezdő, aki mindig nagy lelkesen veti bele magát a testmozgásba, hogy aztán valahol lemorzsolódjon; Ő az, aki mindig utolsó a saját rangsorában; akinek soha nincs ideje önmagára, vagy arra, hogy sportoljon – vagy ha van, akkor meg a lelkiismerete furdalja, hogy most éppenséggel csinálhatna valami “hasznosat” is
 • egy  jó edzőnek, nem elég az edzéstervezés fizikai vetületeivel foglalkoznia. Hanem az EMBERT, mint test-szellem-elme EGY-ségét szükséges figyelembe vennie. Évek óta igyekszem ezt tenni. Veled együtt képesek leszünk feltárni azokat a mentális-gondolkodásbeli és lelki tényezőket, amelyekkel esetleg öntudatlanul szabotálod mindannak az eredménynek az elérését, amelynél jobban másra pedig nem is vágynál :)!

 

Egész életemben valami hatalmas erő, egy izzó vágy hajtott előre, hogy megértsem az EMBER működését és hogy megismerjem az IGAZSÁGOT (bármi is legyen az). Sokáig kívül, a világban kerestem. Mindaddig, amíg olyan Tanítókat/Mentorokat nem leltem, akik a fókuszt befelé irányították, s arra ösztönöztek, hogy mélyre, elsősorban önmagamba szükséges elmerülnöm, hogy ráleljek a fontos dolgokra.
A legizgalmasabb ugyanis nem az idegen tájak bejárása-felfedezése (persze, kétségkívül az is az), hanem az a benső utazás, amelynek során megismerkedsz azzal, aki Benned lakik – s közelebb kerülsz ahhoz, KI is VAGY Te valójában …

Ha eleged van a felszín vakargatásából, mert végre mélyebb megértésre, alapos tudásra és tartós – testi-lelki – eredményre vágysz Önmagaddal kapcsolatban, a Tudatos Bombanő születik! a Te programod!

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

A Nagy Metamorfózis indul – avagy 10 hetes, életreszóló megújulás, életmód-váltás Ágival …

 

Kijárási korlátozás van. Az emberek hetek óta otthon ülnek, aki teheti, home-officeból dolgozik. A gyerekek is itthonról tanulnak. Az élet hektikus lüktetése – vagy nevezhetjük nevén: az idegbeteg kapkodás, amibe ez a világ belehajszolta saját magát – lelassult. Hiszem – sőt, a tavaly szeptemberi, római Dr. Bruce Lipton-Gregg Braden konferencia óta tudom -, hogy ami most történik velünk, nem véletlenül történik!  

Az élet megújulásához gyökeres gondolkodás-és szemléletmód váltásra, az egyén szintjéről kiinduló változásra van szükségünk. Ehhez pedig ébredésre, tudatossági szint növekedésre – amiben a NŐK fontos szerepet játszanak.

A mostani helyzet remek lehetőséget is hordoz magában: szinte kínálja magát, hogy végre afelé az Ember felé forduljon szeretetteljes, megértő figyelmed, akinek a legnagyobb szüksége van rá – ez pedig Te magad vagy! Hogy ez a “karatén” időszak olyanná válhasson Számodra, mint hernyónak a bebábozódás, amelynek végére gyönyörű pillangóként kelsz szárnyra!

Erre a testi-lelki metamorfózisra invitál Téged a TUDATOS Bombanő születik!, amely jóval több, mint egy “sima” fitnesz program, ahol megkapod az edzésterved, elmondjuk, mit egyél, aztán jó napot! Ez egy sok kalandot ígérő önismereti-önfelfedező utazás is – amelyben természetesen a Pilates, a rendszeres testmozgás, mint szokás megalapozása az életedben nagyon fontos szerepet kap. Ám amelynek a végére olyan közel kerülhetsz Önmagad Ideális Énjéhez (kívül-belül), amennyire talán még sosem voltál 😉 …

S akkor most nézzük, mit is kínál Számodra a most következő 10 hét!

 

A TUDATOS Bombanő születik! Program tartalma és felépítése

Pilates edzőként az egyik legfontosabb feladatomnak a rendszeres testmozgás életedbe történő integrálását tartom :). Épp ezért a Program során ez külön hangsúlyt kap.

S mivel a fogyáshoz kardio edzésre is szükség van, így zenés-táncos órák is várnak Rád, csakúgy, mint a 10 évvel ezelőtti Programban! A Pilates mellett Groove, PortDeBras, BodyArt, sőt, egyéb táncos óra is bekerült a repertoárba. Mindez egy nagyszerű Edzőcsapat közreműködésével – hálás köszönetem nekik 🙂 …

 

Íme, szuper Edzőgárdánk tagjai

 • a labdán: az ikrek, Ramm Dóra és Edina – Pilates és BodyArt edzők
 • a létráshordón: Simonfi Ági – Pilates edző, életmód mentor
 • csak úgy “lazán”: Páli István – tánctanár

Mi állítottuk össze azt a 8 db edzésprogramot, amely mozgásanyagod alapját képezi a 10 hét során 😉

 

 

Tudom, hogy az igazi erő az összefogásban rejlik. Hogy Csapatban sokkal többet, jobbat tudunk nyújtani Neked, mint amit egyedül tudok kínálni Neked … S mivel kicsit sem gondolom, hogy mindenhez értek 🙂 – az idei Bombanő Programnak is olyan-de-olyan Szakértői Csapata alakult, hogy csak na! Nagy megtiszteltetés, hogy ezek a REMEK EMBEREK örömmel mondtak IGEN-t a felkérésemre: saját területük kiemelkedő Szakértői ők, akik rengeteget fognak tudni hozzátenni TUDATOS Bombanővé formálódásod folyamatához!

 

Itt pedig párját ritkító Szakértői Csapatunk

 

 

Velünk lesz és segít Neked:

 • Kriston Andrea – a Kriston Intimtorna kidolgozója, a “Kriston Intimtorna” és “Kriston testreform” c. könyvek szerzője
 • Dr. Buda László – a szomatodráma Atyja, a “Mit üzen a tested?”, “Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője
 • Hoppál Bori – testtudat oktató, a “Kebelbarátnők-mellbeszélgetések nőkről nőknek” és az “Az én testem” c. könyvek szerzője
 • Ferencz Judit – a STYLEXPERT alapítója, stíluskommunikátor, a “Stílusteremtés nőknek 10 lépésben” c. könyv szerzője
 • Munián Éva – juice terapeuta, táplálkozási szakértő
 • Kokavecz Katalin – a MED központ alapítója, autoimmun szakértő, az “Autoimmun sorsfordító program” c. könyv szerzője
 • Bojtor Márta – az Arcvonal arctorna kifejlesztője, arctorna trénerképző
 • Quastné Rigó Katalin – az Oriolus-Med alapítója, sejtbiológus, mozgásterapeuta
 • Bulla Bianka – a Légy-Egész társalapítója
 • Nagy Gyöngyi – home-dekor és DIY specialista

Valamennyi Szakértővel több ízben volt alkalmam együtt dolgozni. Ismerve őket, szaktudásukat, lelkesedésüket és elhivatottságukat, tudom, hogy sok-sok önmagaddal kapcsolatos új felfedezés, megtapasztalás vár majd Rád :)!

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

 

 

Én is Nagy Elhatározásra jutottam. Jó ideje tanulok Dr. Bruce Liptontól, Gregg Bradentől és Dr. Joe Dispenzától, akik egy teljesen  új világra – az Új Tudományokra és ennek fényében az emberben felsejlő hatalmas potenciálra – nyitották rá a szemem! Az elkövetkező 10 hétben egy mini-workshop formájában fogom megosztani Veled mindazt, amiről úgy érzem, mindenképp tudnod szükséges önmagad mélyebb megértéséhez, szokásaid megváltoztatásához és ahhoz, hogy megtaláld a helyed ebben az újonnan formálódó világban ;)!

Azt gondolom, ez különbözteti majd meg a TUDATOS Bombanőt a “simától” ;)!

 

 

 

 

A TUDATOS Bombanő születik! Programban 2 csomag közül választhatsz – íme, melyikben mit kapsz:

A Program tartalma
Alapcsomag Bombanőknek “Bombasztikus figyelemmel” –
VIP csomag Bombanőknek
A Program összes mozgásanyag videója

Edzéstervek a 2×5 hétre (edzettségi szintnek és az elérendő edzéscélnak a függvényében)

Útontartó segédanyagok: táplálkozási napló, edzésnapló, edzésnaptár stb.

Heti 2-3 tematikus cikk

A Hét Szakértőjével készített élő interjún való részvételi és kérdezési lehetőség

Extra motivációs anyagok

Zárt FB-csoport, ahol egy szuper KÖZÖSSÉG, napi szintű motiváció és egy támogató háttér vár Rád, velem együtt

Néhány meglepetés

“Bombasztikus figyelem” Ágitól 1.: 2 x 45 perces, élő online Pilates órán való részvétel a többi VIP taggal, ahol visszajelzést kapsz a testtartásoddal és mozgásoddal kapcsolatban  

“Bombasztikus figyelem” Ágitól 2.: 2 x 30 perces, telefonos konzultációs lehetőség, ahol csak Rád figyelek, bármit kérdezhetsz 🙂  

A karantént követően egy alkalommal látogatás az Ágipilates stúdióba, ahol a gépeket is kipróbálhatod  

Értéke: 69 900 Ft

89 900 Ft

Részvételi díja: 26 900 Ft, vagy
2 x 13 500 Ft

38 900 Ft, vagy
2 x 19 500 Ft

 

 

Ezt választom!

 

 

Ezt választom!

 

 

 

FONTOS! Mivel az én figyelmem és kapacitásom is limitált, a “Bombasztikus figyelemmel” csomagba maximum 30 főt tudok fogadni! Ha erre vágysz, kérlek, ne tétovázz sokat :)!

Mennyibe kerül a Programban való részvételed?

Azt szeretném, hogy ez a lehetőség minél többetek számára VALÓDI LEHETŐSÉGKÉNT legyen megragadható. S hogy csak úgy szülessenek azok a TUDATOS Bombanők, akik másokat is változásra, fejlődésre inspirálnak a saját környezetükben ;)! 

A Program értéke ugyan számszerűsíthető (lásd fent), ám valójában felbecsülhetetlen – ezt tudom, mert már végigcsináltuk. 

A részvételi díjat illetően pedig úgy döntöttem, hogy – a jelenlegi helyzetre való tekintettel és hogy lásd, mennyire elkötelezett vagyok a Te sikeredért – a Program 10 évvel ezelőtti árszintjét biztosítom Számodra, amely:

 • Az Alapcsomag esetén 26 900 Ft, amely – kéréseteket meghallgatva és meghallva – fizethető 2 egyenlő részletben (vagyis 2 x 13 500 Ft – az első részlet jelentkezéskor, a 2. részlet 1 hónappal később – automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról – ezt az opciót csak kártyás fizetés esetén tudod igénybe venni)
 • A “Bombasztikus figyelemmel” csomag esetén 38 900 Ft, amely szintén fizethető 2 egyenlő részletben (2 x 19 500 Ft  – az első részlet jelentkezéskor, a 2. részlet 1 hónappal később – automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról – ezt az opciót csak kártyás fizetés esetén tudod igénybe venni)

 

 

Számomra a legfontosabb a Te elégedettséged! Ha úgy éreznéd, hogy a Program nem felel meg előzetes várakozásaidnak, vagy nem azt kapod tőle, amire számítottál, semmi gond. Kérlek, a 2. hét végéig jelezd és visszautalom a részvételi díjat!

 

 

 

 

Én is Veletek tartok, Ági!

 

Ez a Program nem való annak, aki:

 • nem tudja elfogadni, hogy a hosszútávú változáshoz időre és türelemre van szükség
 • nem tud-akar együttműködni velem, vagy a Csapattal saját SMART célja elérése érdekében
 • nem fogadja el a Program folyamat-jellegét és azt, hogy néha lesznek megtorpanások
 • azt hiszi, ez egy gyors eredményt ígérő, fogyókúrás program
 • nem nyitott az új ismeretek, megoldási javaslatok irányába

Ha Te nem ismersz Magadra a leírásból, gyere bátran! Nagyon fogod élvezni ;)!

 

Mi fog történni, ha csatlakozol hozzánk? Hogy néz ki technikailag a Program működése?

A TUDATOS Bombanő születik! Program összes anyaga a www.jovorefiatalabb.hu oldal (amely az Agipilates online programjainak “otthona” ;)) zárt felületén belül elérhető, online formában. 

A Program nagy ereje a valós idejű lebonyolításában rejlik: vagyis abban, hogy május 4-én szedjük fel a horgonyt együtt és “hajózunk ki a kikötőből”, július 12-én, a 10. hét végén pedig remélhetőleg teljes létszámban, szintén együtt érjük el álmaink célállomását – mindenki a sajátját :)!

Május 4-e előtt megérkezik Hozzád az az e-mail, amely minden adatot és belépési kódot tartalmaz majd, amire szükséged van a zárt felületen belüli navigációhoz, illetve a FB-csoportba történő csatlakozásodhoz. Kérlek, mindent figyelmesen olvass át és ments el! És ahhoz, hogy a mailjeinket biztonságban megkapd, az agipilates.hu-t biztonságos küldőként állítsd be a levelezőrendszeredben.

FONTOS! Ha Te már használod a zárt felületet, mert bármely Ágipilates online programot megvásároltad, vagy előfizetője vagy, a belépési adataid változatlanok – nem kapsz külön e-mailt! Csak megjelenik majd a felületeden az új programhoz való hozzáférés, illetve tartalom, május 4-én.

És igen, a Program tartalma – onnantól, hogy beneveztél rá – “örökre” a Tiéd marad :)! Akkor térsz vissza hozzá, amikor csak akarsz …

Jelentkezési határidő: 2020. május 14. éjfél A héten még be tudsz csatlakozni – nem maradsz le semmiről :)!

 

Hozzájárulsz a KÜLDETÉShez?

Úgy érzem, hogy a Nők fontos szerepet fognak játszani az elkövetkező évtizedben a világ (át)alakulásában. Ehhez azonban önmagukat ismerő, önnön képességeiknek tudatában lévő, pozitív énképpel és önértékeléssel rendelkező, fizikailag is fitt, magabiztos Nőkre van szüksége a világnak. Akik meg merik élni a Női Princípiumokat – az empátiát, türelmet, figyelmet, odafordulást, szeretetet, hálát; önmaguk és mások felé is – s ezzel a többi Nőnek is példát mutatnak!

Ebben a programban a 10 hét alatt mindezzel foglalkozunk majd. 

Ha Te is ismersz a környezetedben olyan Nőt, akiről tudod, hogy jót tenne Neki ez a Program, mert szüksége lenne a testi-lelki-szellemi megújulás bármely vetületére, hálásan köszönöm, ha elküldöd Neki a Program linkjét! Tudod, Csapatban az erő ;)! Ezzel nagymértékben hozzájárulsz az én küldetésem beteljesítéséhez is – hogy sokszáz Nőt segítsünk a TUDATOS Bombanővé válás útján!

S ha menet közben bármely kérdésed merülne fel, írj nyugodtan az agi@agipilates.hu -ra – örülök, ha segíthetek!

 

A változás kulcsa Te magad vagy!

Szeretettel: Ági

 

 

 

 

 • Wurzinger Helga

  Imádom olvasni a leveleidet 🙂 haha, ez a mostani különösen stílusos és szórakoztató! 😉 és pozitív… ami kell otthonra!! Összefogtál minden lényegi pontot is. Gratulálok a Bombanő ötlethez! 🙂 valóban inspiráló mert őszinte, lelkes és hiteles vagy… 🙂 és átjön hogy szívből segíteni akarsz. Ez pedig olyan jó…
  Én egy 30 éves lány/nő vagyok? Határeset…most kezdek felnőni. Maltan élek, Anyukamtól kaptam meg a DVD-et ajándékba és klub, tánc, fitness, mediterrán ország ide vagy oda… az Agi Pilatessel tornázom heti háromszor. Már fel sem tudnék kelni nélküle lehet 🙂
  Köszönöm Neked! 🙂
  És további sok sikert kívánok eme építő tevékenységedhez!!

  Continue reading →
 • Sártori Viki, Budapest

  A legnagyobb AHA számomra a program során a mozgás fontossága! A sport beépült az életembe….szinte függő lettem: imádom a PortDe Brast, ha kimarad a pilates a héten, szinte fizikai fájdalmat érzek… a vasárnapi nordic walking pedig a szerelmem lett
  :-)!!!”

  Continue reading →
 • Persikné Bakos Eszter, Bátonyterenye

  Nagyon köszönöm, hogy kitaláltad, létrehoztad a “Bombanő születik!” programot, amelynek én is részese lehettem!
  Nagyon sokat tanultam, sok új dolgot hallottam, amit már ismertem,felfrissült. Megtanultam időt szakítani, odafigyelni magamra, tudom, hogy jó úton járok (bár néha még lelóg itt-ott a cipőm széle). Erőnlétemet, fittségemet megőrizve tudok csak “Bombanő” lenni. Nagyon hálás vagyok, hogy megmutattad az utat.

  Continue reading →
 • Tóth Polina

  Kedves Ági és minden Bombanő Születik! programon munkálkodó segítője!
  Előre is köszönöm a segítséget, és pozitív energiát Mindannyiótoktól, egyszerűen leesik az állam, hogy milyen csúcs színvonalú ez a program!

  Continue reading →
 • Varga Évca

  Nagyon jó ötlet Tőled ez a játék. Kedvesen ráveszel minket, hogy ne csak elolvassuk mindazt a sok okosságot, amit átnyújtasz Nekünk, hanem elmélyüljünk benne a válaszok keresgélése közben. Hálás vagyok az egész Bombanő programért – és még csak az elején tartunk…  🙂

  Continue reading →
 • Molnár Andi

  Nagyon tetszik a program, jól átgondolt, kidolgozott, nem is számítottam rá, hogy ennyire felkészültetek. Gratulálok és “emelem kalapom”.
  A minden nap végzett edzésektől sokkal jobban érzem magam. Eddig is pilates-eztem, de időnként abbahagytam.
  Most – miután mindig nézem milyen újdonság van a fórumon – ez eszembe sem jut.
  Az új edzésanyagok nagyon jók – éppen ebben a táborban vettem részt, így olyan, mintha ismét ott lennék – nagyon jó érzés!

  Continue reading →
 • Bloemsma Zsuzsa

  Szeretném neked megköszönni ezt a programot, a szakértőket, azt a rengeteg hasznos anyagot, amit felteszel, és a hihetetlenül pozitív és motiváló hozzáállásodat!!! Rengeteget adtál vele, életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy jelentkeztem a Bombanő programodra. Nagyon köszönöm! Én sajnos nem vagyok az a könnyen megnyílós fajta (de feladós sem?), így a fórumra nem nagyon írok, de mindent elolvastam, és rendületlenül csinálom a mozgást és a tudatos étkezést.
  Szóval: KÖSZÖNÖM!

  Continue reading →
 • Csontos Csilla, Stockholm

  Tornáztam a DVD-kre az elmúlt 1O hét alatt Cairoban, Milanoban és Genfben, amikor volt egy icipici szabad időm a szállodában. A gyerekek is nagyon bíztattak és megdícsértek, hogy alakulok. Amikor egyszer elfelejtettem a gépembe tenni a DVD-t és a helyszínen derült ki, majdnem szétrobbantam a méregtől, hogy én most hogy fogok tornázni…) A DVD-kel elkezdtem ismét rendszeresen mozogni.

  Continue reading →
 • Kriston Andrea, a Kriston Intimtorna Módszer megalkotója:

  “Köszönöm Ági a meghívást, és hogy ráláthattam lelkes munkádra. Nagyon profi vagy. Nem láttam még ehhez hasonlót. Sok sikert! Megérdemled.”

  Continue reading →
 • Ballai Kati

  Olyan hálás vagyok neked ezért a fórumért, mert olyan útmutatást adtál, ami megfizethetetlen.
  Tudom, hogy rengeteg a dolgod, nem is akarlak feltartani és azt is tudom, hogy mindenki hálálkodik neked ezért a jó programért, így én csak csatlakozni tudok hozzájuk, de engedd meg, hogy így a távolból is virtuálisan megöleljelek. Kívánom, hogy a belénk fektetett munkád százszorosan megtérüljön Neked!
  Tudod, mindig örülök, amikor látom, hogy az általam és a férjem által vallott hit (amire a gyerekeket is tanítjuk!) a valóságban is működik, miszerint: “Ha szereted, amit csinálsz, csakis jól tudod csinálni. Ha pedig jól csinálsz valamit, akkor abból meg is fogsz élni. És hát az a legszebb, ha az embert azért fizetik, amit szeret.”
  Őszintén, tiszta szívemből kívánom és remélem, hogy Neked is megéri. Kívánok sok sikert és eredményt, sok mosolygós arcot körülötted, sok-sok minden jót…

  Continue reading →

 

 

 

 

 

 

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

CAPTCHA Kép
*

29 db hozzászólás

 • Ági

  2020-05-13 21:50:49

  Kedves Ági!

  Már nagyon várom a próbatételt. Kíváncsi vagyok magamra, mennyire leszek kitartó és lelkes… Szóval, tíz hét múlva hatalmas érzés lesz, hogy VÉGIG CSINÁLTAM!… Nagyon remélem…

  Szeretettel üdvözöllek, Ági

  • Ági

   2020-05-18 09:08:23

   Kedves Ági,

   Naná, hogy végigcsinálod ;)! Hajrá-hajrá!!!

   Szeretettel: Ági

 • Csilla

  2020-05-12 12:24:06

  Ha nem vagyok fent a facebookon (es nem is akarok regisztralni), akkor is van ertelme csatlakozni?

  • Ági

   2020-05-12 19:17:57

   Kedves Csilla,

   Persze :). A FB-on “csak” a Csapat van – és a motiváció … az össze anyag (tornák és egyéb videók, motivációs anyagok stb) egy zárt felületen belül található meg, ahová fogsz egy belépési jelszót kapni.

   Szeretettel várunk: Ági

 • Szilvi

  2020-05-09 06:55:10

  Kedves Ági!
  Érdeklődni szeretnék, hogy a mai napon tudok-e még csatlakozni a csoporthoz?
  Vagy már túl késő behoznom a hetet?
  Illetve teljesen kezdőként is elkezdhető a program?

  Ha nem melyik programodat ajánlanád, amivel folyamatosan fejlődhetnék és tudnám a testemet formálni?

  köszönöm Szilvi

  • Ági

   2020-05-12 11:55:39

   Kedves Szilvi,

   Elnézést a megkésett válaszért! Május 14-ig tudsz csatlakozni a programhoz – a nagy érdeklődésre való tekintettel addig nyitva a kapuk. Minden anyagot elérsz, nem maradtál le semmiről :)! Igen, teljesen kezdőként is belevághatsz – nagyon sok segédanyag vezet Téged – szinte kézenfogva – az úton …

   Szeretettel várunk: Ági

 • Marika

  2020-05-07 21:59:23

  Kedves Ági!

  KIrcz Ágneshez hasonlóan –bár más okból – tele vagyok bizonytalansággal: belevágjak-e? Képes leszek-e csinálni és végigcsinálni? Valami mégis azt súgja: meg kell próbálnom. Talán nem én vagyok az egyetlen, aki úgy kezd el egy ilyen programot – ráadásul idősen –, hogy nincs sportos múltja. Bízom benne, hogy adottságaimhoz mérten hasznomra tudom fordítani ezeket a heteket. És bízom Benned.

  Szeretettel:
  Marika

  • Ági

   2020-05-12 11:58:41

   Kedves Marika,

   Ugyan, miért ne tudnád végigcsinálni? A Csapat húzóereje és lelkesedése hatalmas – átvisz minden nehézségen ;)!

   Hajrá, Marika!

   Szeretettel: Ági

 • Berky Kyra

  2020-05-07 10:30:33

  Kedves Ági!
  Megrendeltem tőled a Bombanő születik 10 hetes programot. Egyszer már volt hozzáférésem. Most napok óta próbálkozom. Nem tudok belépni. Regisztrációt sem találok, hogy újra regisztráljak.
  Segitenél?
  A jelszómat elfelejtettem.
  Üdvözlettel: Berky Kyra

  • Ági

   2020-05-12 11:57:41

   Kedves Kyra,

   tudod: Hilda :)! hilda.segitseg@gmail.com
   És rögtön érkezik a segítség!

   Puszillak: Ági

 • Szolgáné Körmöndi Olga

  2020-05-06 14:32:11

  Nagyon várom!

  • Ági

   2020-05-12 11:56:03

   🙂

 • Erika969

  2020-05-05 13:44:34

  Szia Agi,

  Hogy tudom megtalalni a bombano szuletik programot. Valahogy elvesztem a neten.

  Erika

 • Márkász Réka

  2020-05-04 18:14:37

  Kezdhetek ma?Nem keső?

  • Ági

   2020-05-05 11:09:19

   Persze, Réka :)! Semmiről nem maradtál még le …
   Várunk szeretettel :)!

 • Kircz Ágnes

  2020-05-03 20:30:47

  Kedves Ági! Bevallom, en “csak” jól szeretném érezni magam a bőrömben,nem vágyom a bombanő titulusra..😊
  És több dolog miatt is bizonytalan vagyok h belevágjak-e..
  Az egyik a hetek óta tartó foginygyulladásom es a fogorvosi ellátás hiánya miatti kisérleti kezelések eredmenytelensége..😕
  A másik h lehet h figyelmetlen voltam,de nem derült ki számomra hogy napi szinten állandó időben? És milyen időtartamban van a képzés..😕 Így sajnos nem tudtam dönteni h tudom-e vállalni..

  • Ági

   2020-05-04 16:02:31

   Kedves Ági :),

   Köszi, hogy leírtad a dilemmáidat!
   1. A fogaddal kapcsolatban: ezt igazán Te érzed. Nyilván, ha folyamatos a fájdalom és gyulladásban van, nem biztos, hogy a torna a legjobbat teszi neki. Nem tudsz sürgősségi ellátást nyújtó helyre elmenni esetleg?

   2. Nem, nincs napi szintű, élő elköteleződés. Ez egy előre rögzített, zárt felületen belül elérhető, online program. A Program elemek zömét – a tornákat is – akkor végzed, amikor ráérsz és Neked jól esik. Van 1-2 élő eleme a Programnak (pl. a Szakértői interjúk), de ezen sem “kell” ott lenni – ha nem alkalmas az időpont, később felvételről meg tudod nézni, amelynek linkjét szintén a zárt, oktatási felületen belül találod …

   Remélem, ezen információ hozzásegít a döntéshez :)!

   Szép napot Neked: Ági

 • Mária

  2020-05-01 12:04:26

  Kedves Ági!

  Milyen érdekes, hogy a ma kapott szí-agy harmonizációs gyakorlat közben mi volt az ami eszembe jutott és hogy az milyen reakciót váltott ki belőlem! Kezem a szívemen, automatikusan csukva a szemem és közben végig csorgott a könnyem, de teljesen pozitív érzés fogott el, amit még a kis lábujjamban is éreztem! Bár én vagyok az akiről ebben az e-mail-ban írsz, a folyton fogyókúrázó/újrakezdő, de a járvány kezdete óta minden egyes nap Pilates-ezem (egyébként is, de nem minden nap) és érzem az ebből eredő változás kezdetét! Ez a program lesz a megkoronázása! Már alig várom az indulást!

  Üdvözlettel és hatalmas köszönettel:
  Mária

  • Ági

   2020-05-01 14:04:56

   Kedves Mária,

   Nagyon örülök Neked! És annak, hogy megengedted Magadnak mindazon érzelmek átélését, amelyek a gyakorlat végzése közben feltörtek Belőled! Szuper vagy, szívből gratulálok, hogy minden nap Pilatesezel! És igen, a változás elindult …
   Köszönöm, hogy velünk tartasz a Programban – nagy élményekben lesz részed :)!

   Szeretettel: Ági

 • Andi

  2020-04-30 09:58:00

  Legalább nem csak az érettségi miatt “érdekes” május 4-e!!! Az érettségi okozta stressz elűzésére nagyszerű lesz, hogy ismét indul a Bombanő!!!!! Veletek minden túlélhető! nagyon várom!!

  • Ági

   2020-05-01 11:37:46

   Drága vagy, Andikám :)!
   Szuper lesz!!! Az érettségizőknek pedig nagy kalappal!!!
   És igen, együtt mindent túlélünk ;)!
   Millió pussz!

 • Domokosné Szabó Marianna

  2020-04-29 06:38:05

  Előre is köszönöm.

  • Ági

   2020-04-29 11:16:50

   Én köszönöm, Marianna :)!

 • Bere Réka

  2020-04-28 20:25:03

  Alig várom már hogy elkezdjük ezt a 10 hetes programot.

  • Ági

   2020-04-29 11:16:30

   Én is, Réka :)! Köszi, hogy velünk tartasz! Örülök Neked!

 • Vallerné Marcsi

  2020-04-27 15:12:00

  Bár tele vagyok problémákkal, lakás felújítással, de ezt az ajánlatot nem tudom kihagyni!!!!
  Ebben a 10 hétben olyan programok lesznek, amire nekem nagyon nagy szükségem van.
  Inkább másról mondok le, mint erről.
  Köszönöm a lehetőséget Ági!

  • Ági

   2020-04-27 20:30:33

   Drága Marcsikám,

   Úgy örülök Neked! Én pedig köszönöm a bizalmad!
   És igen, valóban olyanok lesznek benne, amelyek sorsfordítóak lehetnek azok számára, akik nyitottak rá – akiknél elérkezett az idő a változásra … Szerintem Te az egyikük vagy :)!

   Szeretettel köszöntelek a Programban!

 • Dr.Harmatné Horesnyi Mária

  2020-04-27 09:45:27

  Köszönöm Ági a meghívást! Sajnos csak az alapcsomagot tudom jelenleg megvenni, bár a szívem nem ezt diktálná. A keresetem a rokkant nyugdíj mellett szünetel a vírus miatt, emellett 70 évesen el is kaptam a vírust! Hasonló képzésekből rengeteget tanultam, s tanulok, így a gyógyulásom is könnyebb volt, mint az átlag embereknek. Örülök,hogy Barátnőm Babják Veronika összehozott Veled!
  Beletartozol abba a körbe, akiknek hálás vagyok!

  Szeretettel küldöm!
  Marika

  • Ági

   2020-04-27 11:38:09

   Drága Marika,

   Nagyon köszönöm megtisztelő bizalmad! Igen, nyomon követtem a FB-on a gyógyulásod – annyira jó látni-megtapasztalni, hogy alkalmazva azt a tudást, amiről beszélsz, eredményesen felépültél a betegségből! Bízom benne, hogy a Program során hozzájárulhatunk majd mi is, hogy ez a tudás gyarapodhasson-mélyülhessen.

   Szeretettel várunk – előre, a TUDATOS Bombanővé válás útján ;)! Puszillak: Ági