Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Barna Sarolta.

Szeretném megköszönni az egész éves munkádat,nekem sok jó és hasznos tanácsot adtál! Ezután is hű olvasód leszek,és persze nem csak olvasom, hanem csinálom is. Már egy éve hogy pilatesezem a kezdő programmal. Csípőficamom miatt kezdtem el, pontosabban a combjaim egyformára tornázása a cél. Ebben kértem tanácsodat,nem tudom emlékszel e rá?A gyengébbik lábammal kétszer kell ismételnem a lábkörzéses gyakorlatnál. Ezt napi szinten megcsináltam,meg kell mondjam olyan hosszú,karcsú a lábam,hogy szebbet nem kívánhatnék! Minden szépet és jót kívánok az újévre!