Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Bognár Ottilia

Mindig és ez alkalommal is nagyon örültem a hírlevelednek!
Immár kb. 1,5 hónapja vagyok Joe bácsi elkötelezett híve. Ez a mozgásgyakorlat teljesen más és összehasonlíthatatlan bármivel, amivel eddig próbáltam kondícióban tartani testemet és nem utolsósorban a lelkemet.
Meg kell mondanom, hogy augusztus 14.-én leszek kereken 50 éves, sajnálom, hogy már korábban nem ismerkedtem meg Joe bácsi életművével. A korom azonban egyáltalán nem tart vissza attól, hogy rendszeresen végezzem a DVD-n található gyakorlatokat. Minden alkalommal, amikor elvégzem a gyakorlatokat, azt érzem, amit egy korábbi hírleveledben nagyon okosan leírtál, kár, hogy vége van, még tudnám csinálni. Örülök, hogy minden hírleveled megerősít abban, hogy ez az egész Pilates, szerintem nevezhetem így, életmód számodra egy életforma és teljes mellszélességgel ott állsz mögötte, magyarul, NAGYON HITELES VAGY!
Köszönöm Ági, hogy megismerhettelek,  mert igazolod hitemet, hogy a testmozgás nem csak a konditermekről, “fitness gurukról” szól és bizonyítsuk be a világnak, hogy milyen ügyesek vagyunk és mennyi idő alatt tudunk lefogyasztani egy embert a módszerünkkel és ezt adjuk el egy kereskedelmi TV-nek….

Sok szeretettel üdvözöllek, és ne add alább!