Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Jámbor Attila

Kedves Ági!
Elnézést, hogy ismeretlenül írok, 103kg/185cm 39 éves férfi vagyok 8 év kemény heti 3×2 h súlyzós edzés múlttal (szigorúan NATURAL edzést végzek)(tudod az a fajta akire ránéznek és azt mondják mekkora állat).
Elolvastam az egyik cikkedet és nagyon érdekesnek találtam és rájöttem miért nem tudok lefogyni, hiába edzek akármennyit.(persze a zabálásokon kívül)A cikked: “Halálos” iram – avagy óvakodj a … tejsavtól!
Én rám teljesen igaz ez a cikk: szűk garázsban edzek nagyok kevés a levegővel , hamar besavasodok, éjjelente fájó izomrángásokkal, szinte minden éjjel arra ébredek , hogy tiszta erőből arcon  vagy szemen vágom magam a saját kezemmel a rángástól, szedek vitaminokat mégis valahogy mindig beteg vagyok nem érzem jól a bőrömbe magam, de azért csak csinálom…..néha kihagyok 2 hetet de utána már hiányzik megint.
Szóval ez egy jó cikk, tetszik  és érződik , hogy önálló munka nem innen-onnan összeollózott “netkacat”, ezért el fogom olvasni a többi cikkedet is.
Gratulálok szép munka!