Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az énkép ereje abban van, hogy az emberek hajlamosak felnőni az önmagukról alkotott képük szintjére."

Dr. J.E. Loehr

Jámbor Attila

Kedves Ági!
Elnézést, hogy ismeretlenül írok, 103kg/185cm 39 éves férfi vagyok 8 év kemény heti 3×2 h súlyzós edzés múlttal (szigorúan NATURAL edzést végzek)(tudod az a fajta akire ránéznek és azt mondják mekkora állat).
Elolvastam az egyik cikkedet és nagyon érdekesnek találtam és rájöttem miért nem tudok lefogyni, hiába edzek akármennyit.(persze a zabálásokon kívül)A cikked: “Halálos” iram – avagy óvakodj a … tejsavtól!
Én rám teljesen igaz ez a cikk: szűk garázsban edzek nagyok kevés a levegővel , hamar besavasodok, éjjelente fájó izomrángásokkal, szinte minden éjjel arra ébredek , hogy tiszta erőből arcon  vagy szemen vágom magam a saját kezemmel a rángástól, szedek vitaminokat mégis valahogy mindig beteg vagyok nem érzem jól a bőrömbe magam, de azért csak csinálom…..néha kihagyok 2 hetet de utána már hiányzik megint.
Szóval ez egy jó cikk, tetszik  és érződik , hogy önálló munka nem innen-onnan összeollózott “netkacat”, ezért el fogom olvasni a többi cikkedet is.
Gratulálok szép munka!