Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Juhos Erzsó (orvosdoktor)

Éppen 3. évemet töltöm itthon GYES-en kislányommal orvos, közelebbről belgyógyász vagyok ( igen erős anyagcsere:diabetes+endocrin- érdeklődéssel!), Szakmailag és olvasóilag is rettentően élvezem az írásaidat! Tudom, kevés ember van, akit a molekuláris dolgok lázba hoznak- engem a száraz szakmai előadások is megfognak, ha látom az összefüggéseket, de a te stílusodban igazi szórakozás róla olvasni.  Komolyan mondom, majdnem olyan, mintha egy Vivian Fable könyvet olvasnék (szerintem ismered).
Szeptember óta tornázom az első, majd karácsony óta a második dvd-re (a gépes gyakorlatokkal kidíszített dinamikus sort nyűvöm, igaz vacak gerincem miatt pár nekem-túl-csavaros(ós)  mozdulatot kihagyva, és egyrészt élvezem, másrészt jól esik, továbbá látszik is ( a suttyomban leolvadt kilók (5) és centik (8-10) a tanúim)!!!
Egyszóval jól csinálod, köszi, hogy vagy!!!