Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

Székelyhidi Anna

Alig egy hete kapcsolódtam a hírlevélbe, és azt kell mondjam, hogy egyszerűen fantasztikus!! Rengeteget tanultam belőle, pedig 2 éve mélyen beleástam magam a wellness / fitness tanulmányozásába. Hihetetlen, hogy mindig lehet újat tanulni. A legjobban azon akadtam ki hogy egy és ugyanaz az oka a “nagy” hasamnak és a derékfájásomnak. Pláne hogy 8 év gyógytorna sem segített rajta….
Tanultam keleti harcművészetet, itt az erőközpontot már évezredek (vagy évszázadok??) óta használják – nem véletlenül ott kell megkötni az övet. Sajnos mi csak meditációkor használtuk, a hasizmozáskor pl. sosem esett róla szó 🙁 -vagy én voltam figyelmetlen.
Még egyszer köszi a “tananyagot”! Nagyon jó a megfogalmazás :)) 😉