Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Zoltán

Szia kedves Ági! (remélem nem sértelek meg, hogy letegezlek)

33 éves sportoló vagyok. Profi versenyzőként jelenleg MMA-val foglalatoskodom, a “ketrecben” próbálom megvalósítani a sport iránti fanatikus szeretetemet és tiszteletemet. 7 évesen már ökölvívással kezdtem. Jelenleg a “bunyó”, a birkózás és a crossfit az alap edzéseim.(csak leírtam, hogy legyen némi képed rólam)
FANTASZTIKUSAK A CIKKEID! A pulzusszám és a savasodás tekintetében rendkívül sokat tanultam belőlük, és tudtam hasznosítani az edzéseimben. (bár érintőlegesen volt némi fogalmam, de rájöttem, hogy csak felszínesen)
Sajnos csak most kapcsolódtam be a cikkeid olvasásába…:( …de jobb később mint soha. 🙂
Most küldtem el egy jó pár ismerősömnek (szintén sportolók) , mert szerintem amit és ahogyan kifejtesz a témáidban , az több mint hasznos.:)
Csak megszerettem volna köszönni azt, amit a cikkeiden keresztül nyújtottál nekem.:)