Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Nem az a tartós, ami az időnek ellenáll, hanem ami bölcsen változik vele."

Müller Péter

Zoltán

Szia kedves Ági! (remélem nem sértelek meg, hogy letegezlek)

33 éves sportoló vagyok. Profi versenyzőként jelenleg MMA-val foglalatoskodom, a “ketrecben” próbálom megvalósítani a sport iránti fanatikus szeretetemet és tiszteletemet. 7 évesen már ökölvívással kezdtem. Jelenleg a “bunyó”, a birkózás és a crossfit az alap edzéseim.(csak leírtam, hogy legyen némi képed rólam)
FANTASZTIKUSAK A CIKKEID! A pulzusszám és a savasodás tekintetében rendkívül sokat tanultam belőlük, és tudtam hasznosítani az edzéseimben. (bár érintőlegesen volt némi fogalmam, de rájöttem, hogy csak felszínesen)
Sajnos csak most kapcsolódtam be a cikkeid olvasásába…:( …de jobb később mint soha. 🙂
Most küldtem el egy jó pár ismerősömnek (szintén sportolók) , mert szerintem amit és ahogyan kifejtesz a témáidban , az több mint hasznos.:)
Csak megszerettem volna köszönni azt, amit a cikkeiden keresztül nyújtottál nekem.:)