Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Babják Veronika, Esztergom

“Az esztergomi edzések, a csapat, a személyes odafigyelés, a táborok hangulata, a számomra 2017 novembere óta tartó, online programok, amik “idehoznak” téged a szobámba, a tartalmas hírlevelek, a közös színházlátogatások, évzáró “bulik”, a Pilates biblia, amit fordítottál – ez mind-mind, amit az Ágipilatestől kaptam. Az a sok-sok kreatív ötlet, eszköz, amitől minden óra sajátos színezetet kap, sohasem unalmas. No, meg a jó kis felszabadító nevetések. :)”