Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Simon Eklics Gyöngyi

“ÁGIPILATES számomra egy márkanév, aki holisztikus megközelítéssel kínálja az egészséges életmódot és világlátást minden megújulni szándékozó nő számára.
Ági kisugárzása, életfelfogása, folyamatos fejlődése és a világgal lépést tartó, életminőség-javító munkássága példaértékű, tiszteletre és csodálatra méltó. Azon kiválóságok köté tartozik számomra, akik adott témában elsőként az eszembe jutnak, akikre fel lehet nézni, akiből erőt lehet meríteni, aki hiteles egyéniség.
Köszönöm Ági, hogy vagy nekem-nekünk! Jó egészséget kívánok!”