Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

A Legjobb “Pilates edzővé válásom kalandos története” Sztori – Fekete Judit

Szijja Ági!

Az én történetem gyerekkoromig nyúlik vissza, amikor is versenyszerűen táncoltam balett, jazz-balett, majd show-táncot. 18 évesen viszont a lehető legrosszabb dolgot éltem át (persze ma már tudom, hogy a legjobb dolog volt ami történhetett velem), lesérültem és a térdműtétem nem sikerült… 🙁 … nem részletezném.

A lényeg: kaptam egy bakteriális fertőzést, amely a véráramban végigszaladt és ugye megtámadta az összes, de SZÓ SZERINT AZ ÖSSZES ízületemet! Járásképtelen voltam, még az ágyban egyedül felülni is csak segítséggel tudtam.

Szenvedésem 7 évembe került, de ma már azt mondom megérte, hiszen először egy belső tisztítással kezdtem (teljes étrendváltoztatás, méregtelenítés és egészséges kávé fogyasztás), majd a barátnőm révén megismerkedtem a Pilatessel is.

Eleinte nagy fájdalmak közepette végeztem a gyakikat, aztán egyre többet tudtam végrehajtani és miután bemutatta nekem a DVD-det egyből megvettem! Köszönet érte ezúton is,mert állati! Aztán már csak azt vettem észre, hogy rendszeresen mozgok ismét és ez mérhetetlen boldogságot okozott.

A Pilates előtt is próbáltam edzegetni, de attól csak begyullasztottam magam és csak addig voltam jól, amíg melegek voltak az ízületek.

Azóta Pilates oktató lettem, folyamatosan képzem magam, rendszeresen tornázom (heti 4-5-ször) és újra táncolok és oktatok!!!! 😀
Egy Hotelben dolgozom és látom, hogy ezt a fajta testedzést mennyire kedvelik az emberek (nem csak a fiatalok). Végre egy torna, aminél nem kell ugrálni, de mégis baromira szálkásít és csodálatos testet varázsol, energiával tölt fel, hajlékonnyá tesz, ellazít. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kortól, nemtől függetlenül!

Örülök, hogy elolvastad, és várom továbbra is a hírleveleidet!

Millió pusza: Fekete Judit