Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

A Legjobb “Pilates edzővé válásom kalandos története” Sztori – Temesi Szilvia

Az én sztorim

Temesi Szilvia vagyok, 44 éves. 36-os szoknyát hordok és csípőnadrágot. Nagyon jól érzem magam bennük.

Kb. egy év alatt teljesen átalakult a testem. Nem sokat fogytam, csak 4-5 kilót, de azt pont onnét, ahol a legnagyobb szükség volt rá. Hasból, csípőből, popsiból és a combomból.
Akkor lett gyanús a dolog, amikor 40-es méretű ruháim kezdtek sorban lepotyogni rólam. Aztán férjem kérdése (“És hová tűnt a feneked?”) ébresztett rá, hogy tényleg működik a dolog. Mármint a Pilates.

A Pilatesszel úgy másfél éve ismerkedtem meg, gyógyírt kerestem állandóan fájó hátamra, ami nagyrészt rossz testtartásomból eredt. Így találtam rá az ÁgiPilates DVD-kre, melyekre azóta is szívesen tornázom. A sajgó hát és a görbe tartás már a múlté, mellékhatásként kaptam egy klassz alakot. Nem beszélve arról, hogy azok a gusztustalan kis göböcskék is eltűntek a combomról és a fenekemről.

Arra a következtetésre jutottam, hogy ha ez nekem ennyire hatásos volt, akkor bizonyára másnak is használ. Meg aztán pedagógusmúltam is kísértett, úgy éreztem, hogy nekem ezt tovább kell adnom. Így aztán februárban elvégeztem Áginál egy Pilates tanfolyamot, most készülök a vizsgákra.
A gyakorlatok jól mennek, hiszen heti 2-3 alkalommal biztosan tornázok. Az anatómiai ismereteimet is folyamatosan bővítem, hiszen pontos testtudat szükséges a gyakorlatok korrekt elvégzéséhez.

A Pilatest ajánlom azoknak, akik hajlékonyabb testre és gerincre vágynak, akik a problémás testrészekről fogyni szeretnének, akik berozsdásodott izmaikat újra formába akarják hozni, akik újra “érezni” akarják a testüket.

Köszönettel: Temesi Szilvia, Budapest