Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Ballai Kati

Először is, hadd köszönjem meg azt a csodálatos kitartást, amit a Pilates meghonosításáért teszel, illetve, azt a lelkesedést, ami cikkeidről, DVD-idről sugárzik. Fantasztikus, hogy ennyire tudsz rajongani valamiért, és persze ez a rajongás kell ahhoz, hogy valamit ilyen jól csinálj. Sok erőt adsz ezzel nekünk, kockahasra, fiatalos megjelenésre, ruganyos testre vágyó kisgyerekes anyukáknak!

Nekem 3 kicsi lurkóm van (7 éves fiú, 5 éves lány és 2 éves fiú). Ritkán adódik lehetőségem egyedül lenni és tornázni. Néha sikerül korábban felkelnem, néha pedig a délutáni csendes pihenőből lopom el az időt a Pilatesre. (kezdő DVD-t rendeltem meg)
 Kívánok további sok sikert céljaid eléréséhez!