Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ne oda menj, ahová út vezet. Inkább menj oda, ahová nem vezet semmilyen út - és taposs ösvényt magad után."

Ralph Waldo Emerson

Bek Kriszta, Pécs

A tegnapi postával megérkezett a dvd, sértetlenül. Nagyon örültem neki, annyira kíváncsi voltam a Pilates 13-ra, hogy tegnap este mindegyik programot végig tornáztam egy huzamban. Hááát, vannak benne kemény részek, de nagyon-nagyon jó volt, sok gyakorlatot már ismertem, vagy legalábbis az alapjait. Lehet, hogy velem van baj, de nem tudok az öt program közül választani, hogy melyik nap melyiket tornázzam, mert nagyon szeretem a pilatest, igaz ehhez képest van rajtam kb 10 kg plusz, de nem fáj már a hátam állandóan az egész napi üléstől, sokkal jobb a közérzetem. Igazán komolyan fél éve végzem a gyakorlatokat, és ha egy este elmarad, akkor hiányérzetem van, és alig várom a következő napot. Ha lenne rá időm a reggeleket is pilatesszel kezdeném!

A pocak torna dvd-t még babonából nem bontottam ki, majd ha eljön az ideje.
 Maradok továbbra is lelkes kezdő pilates tornázó: