Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Ancsur! / Babovka Anna /

Teljes szívemből gratulálok a babához!!!!!!!!!!! Kívánom,hogy minden olyan zökkenőmentes legyen,mint ahogy belőlünk Bomba NŐT faragtál.A NŐ nem véletlenül lett csupa nagy betű,mert tényleg és igazából az lettem:-)))))))))).
Nagyon örülök,hogy rád találtam,és tovább adhattam a kollegináknak az elérhetőségedet,mert nagyon irigyek ám rám ,hogy sugárzok,nőttem három centit,fogytam huszonegy kilót,a tartásom már,már királynői,stb.stb.,és mind ezt tavasz óta. A napjaim elengedhető rituáléja lett a Pilates!!! Nagyon sok szépet és jót kívánok NEKED.