Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Ballai Kati

Olyan hálás vagyok neked ezért a fórumért, mert olyan útmutatást adtál, ami megfizethetetlen.
Tudom, hogy rengeteg a dolgod, nem is akarlak feltartani és azt is tudom, hogy mindenki hálálkodik neked ezért a jó programért, így én csak csatlakozni tudok hozzájuk, de engedd meg, hogy így a távolból is virtuálisan megöleljelek. Kívánom, hogy a belénk fektetett munkád százszorosan megtérüljön Neked!
Tudod, mindig örülök, amikor látom, hogy az általam és a férjem által vallott hit (amire a gyerekeket is tanítjuk!) a valóságban is működik, miszerint: “Ha szereted, amit csinálsz, csakis jól tudod csinálni. Ha pedig jól csinálsz valamit, akkor abból meg is fogsz élni. És hát az a legszebb, ha az embert azért fizetik, amit szeret.”
Őszintén, tiszta szívemből kívánom és remélem, hogy Neked is megéri. Kívánok sok sikert és eredményt, sok mosolygós arcot körülötted, sok-sok minden jót…