Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Bloemsma Zsuzsa

Szeretném neked megköszönni ezt a programot, a szakértőket, azt a rengeteg hasznos anyagot, amit felteszel, és a hihetetlenül pozitív és motiváló hozzáállásodat!!! Rengeteget adtál vele, életem egyik legjobb döntése és befektetése volt, hogy jelentkeztem a Bombanő programodra. Nagyon köszönöm! Én sajnos nem vagyok az a könnyen megnyílós fajta (de feladós sem?), így a fórumra nem nagyon írok, de mindent elolvastam, és rendületlenül csinálom a mozgást és a tudatos étkezést.
Szóval: KÖSZÖNÖM!