Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Csóka-Jaksa Helga, Pécs

Nagyon alaposan végiggondolt a program, nagyon sok munka van benne, ami mellett nagy hozzáadott érték az évek során szerzett rengeteg tapasztalatod, Ági, amiből nagyon sokat kaptunk a program során. Ez csak olyan elkötelezett emberek tudják megszerezni, amilyen te vagy, Ági, akik minden tapasztalatból építkeznek, saját javukra fordítják. A szakértői csapat is izgalmas volt, természetesen nem mindenki szólított meg egyformán, de ez teljesen rendben van így, gondolom másoknak más szakértők voltak a \kedvencei\”. 🙂 A szakértői interjúkban érezhető volt a személyes érintettséged, az, hogy a szakértőkkel nagyon jó kapcsolatot ápolsz és nagyon jól tudsz együtt dolgozni velük. A Hoppál Borival, Rigó Katával és Buda Lászlóval készült szakértői interjúk adtak nekem legtöbbet. A mozgásprogram és a heti írásos anyagok voltak a leghasznosabbak. Hálás vagyok azért, hogy a felület anyagai ezután is hozzáférhetőek lesznek, mert biztosan jó lesz időnként átismételni az elhangzott és olvasott információkat, a mozgásprogramra pedig nagy szükségem lesz ezután is.”