Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Maczuczáné Baksa Zsuzsa

Nagyon köszönöm ezt az évet, bár csak a Bombanős záróbulin találkoztunk. Sok-sok segítséget kaptam Tőled a Bombanős programmal.. Rengeteg olyan információt szereztem, amik nem csak a testi, de  a lelki épülésemet is szolgálják.
Ugyan nem levelezgettem, de aktív olvasója  voltam hetenként egyszer legalább. Szenzációs csapatot kovácsoltál össze. Köszönöm, hogy részes lehettem a programnak. Naná, hogy  egy bombanő is lehet nagyi  :)?
Szeretettel ölellek!