Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Szalay Katalin, Budapest

Nagyon komplex, apró részletességgel felépített program, mely nemcsak mozgásanyagot, hanem életmód-. és gondolkodásmód változtatáshoz kapcsolódó anyagokat tartalmaz, valamint megismertetett új irányzatokkal is, mely így együtt sokkal jobban segíti sz egészséges életmód megvalósítását, és mivel sokféle lehetőséget mutatott a program, ezért szerintem mindenki ki tudja válogatni belőle azt az utat, ami neki való és ez hatalmas segítség.