Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A "krízis" szó kínai írásjele 2 részből áll. Az egyik azt jelenti: veszély, a másik azt: lehetőség. Krízisben mindig légy tudatában a veszélynek, de ismerd fel a lehetőségeket is."

John F. Kennedy

Szőkéné Deszatta Andrea, Veszprém

Véletlenül akadtam a 21+3 napos programra, átböngésztem az oldaladat és valami megfogott, azt éreztem nekem ez kell. Jelentkeztem és elkezdtem a gyakorlatokat. Amikor megjelent a Tudatos bombanő program egyszerűen csak tudtam nekem ott a helyem, szükségem van a változásra! A férjemet is meggyőzted: ezelőtt sosem támogatott és bíztatott így mint most! Ezt is Neked köszönhetem (és a macskánkat is elvarázsoltad: amikor tornászok vagy hallgatlak, odatelepszik a telefonhoz és végig úgy figyel, mintha értene)! A proram alatt sokat változtam mind kívül, mind belül. Figyelek a megjelenésemre, a táplálkozásra, a mozgás része lett a mindennapoknak, ha kimarad nagyon hiányzik! Sikerült 6 kg-mot fogyni, és elengedni olyan dolgokat, embereket, amik nem estek jól, de mindig is jelen voltak az életemben. KÖSZÖNÖM!!! Most sokkal felszabadultabb, vidámabb, élettel teli vagyok, végre úgy érzem, megtaláltam önmagam és ez nagyon jó! Erre MINDEN NŐNEK szüksége lenne ..