Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Előbb-utóbb mindenkivel minden megtörténik - ha van rá elég idő."

G. B. Shaw

Druszád, Ági

Gáspárné, Ági vagyok, 55 éves és elkezdtem a gyakorlataidat: a középhaladó részt már kezdem magamévá tenni, és ez a 3. alkalommal már majdnem sikerült. Szenzációs a változás a mindennapi hozzáállásomban, a hangulatomban. Igaz, csak este jutok hozzá, mert két kicsi unokámra én vigyázok, de akkor is hasznosnak és most már fontosnak tartom. 1 hét alatt három alkalommal álltam-ültem neki a gyakorlatoknak. Fiatalon kézilabdáztam, tehát tudom, hogy a sikerhez kitartás kell. A gyakorlataidban az is nagyszerű, ahogyan átadod a gyakorlatok lényegét beszédben és mozgásban egyaránt. Félre ne érts, de könnyűnek tűnik és így bátran megpróbáltam én is.

Egyszóval köszönöm, és kevés dolog történt velem az elmúlt időben, amit ne bántam volna meg, de ez a CD eddigi legjobb választásom volt.

Sok sikert Neked az elkövetkezendő időkre is!!