Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Ballai Kati

Sok erőt adsz ezzel nekünk, kockahasra, fiatalos megjelenésre, ruganyos testre vágyó kisgyerekes anyukáknak!
Először is, hadd köszönjem meg azt a csodálatos kitartást, amit a Pilates meghonosításáért teszel, illetve, azt a lelkesedést, ami cikkeidről, DVD-idről sugárzik. Fantasztikus, hogy ennyire tudsz rajongani valamiért, és persze ez a rajongás kell ahhoz, hogy valamit ilyen jól csinálj. Sok erőt adsz ezzel nekünk, kockahasra, fiatalos megjelenésre, ruganyos testre vágyó kisgyerekes anyukáknak!
Nekem 3 kicsi lurkóm van (7 éves fiú, 5 éves lány és 2 éves fiú). Ritkán adódik lehetőségem egyedül lenni és tornázni. Néha sikerül korábban felkelnem, néha pedig a délutáni csendes pihenőből lopom el az időt a Pilatesre. (kezdő DVD-t rendeltem meg)
Kívánok további sok sikert céljaid eléréséhez!