Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Brazdáné Verebélyi Éva

Már abban sem hittem, hogy be tudom csak úgy zárni a hasfalam, ahogy írtad, ehhez képest nemhogy a gyakorlat közben tudtam, de tegnap és ma már sima diastasis ellenőrzésnél is zárva volt a hasizmom! Azóta a család engem vizsgálgat, ők sem hiszik el!
8 napja írtam Neked, és már aznap – belekeseredve a tornámba és megint 2-2,5 ujjnyi diastasis-ba – elkezdtem naponta többször csinálni az általad leírt törölközős gyakorlatot.
A mostani tornámat visszaváltottam az eredeti pilates-féle gyakorlatokra.
Egy dologra figyeltem, hogy az erőközpont meglegyen, zárt hassal. Minden gyakorlatot abban a tartományban végeztem, ahol a hasam zárva tudott maradni és kihagytam a csavaró gyakorlatokat. Semmi derékfájásom nincs azóta és mennyei volt a torna! 
Már abban sem hittem, hogy be tudom csak úgy zárni, ahogy írtad, ehhez képest nemhogy a gyakorlat közben tudtam bezárni, de tegnap és ma már sima diastasis ellenőrzésnél is zárva volt a hasizmom! Azóta a család engem vizsgálgat, ők sem hiszik el.
Szóval másfél év hasztalan küzdelem után én Neked KÖSZÖNÖM NAGYON! 
Ezek után kedvet kaptam nemcsak a pilates-hez, de ahhoz is hogy edzői szinten elvégezzem egyszer.
Amint lesz lehetőségem egy magánórára vagy tanfolyamra, ezt csak Nálad fogom megtenni.
Még egyszer nagyon köszönöm!