Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Forster Kriszta, Budapest

Drága Ágikám,

 

 … teljesen váratlanul, az eddig mindig alacsony vérnyomásom az egekbe (180 köré) szökött. Rosszul voltam, szédültem, feküdtem, pánikoltam, stb. Elmentem a kardiológushoz, aki évek óta kezel, EKG rendben, felírt rengeteg gyógyszert, elkezdtem szedni, ugrált össze-vissza, nem lett jobb. Végre elmentem a körzeti orvosnőmhöz, aki 20 éve ismer és remek holisztikus szemléletű, gyógyszer ellenes orvos. Véleménye szerint a csökkenő ösztrogén szint okozza ezt az egyébként normális klimaxos  tünetet, amihez a félelem hozzájárult, hogy mi minden lehet mögötte.

 

Azt mondanom sem kell, hogy meg sem mertem eddig mozdulni, minden tornát fájó szívvel lemondtam, ettől még rosszabbul éreztem magam lelkileg-testileg. És most jön a lényeg, amiért írok. Ma reggel vettem egy nagy levegőt, bekapcsoltam imádott „Szeretem a testem” programodat, vérnyomás-mérés előtte-utána. Boldogan, jól esően végigcsináltam, koncentráltam, élveztem. És láss csodát, lement a vérnyomásom! Újra embernek éreztem magam, mozgok és nem nyögök.

 

Istennek legyen hála Joe bácsinak, a módszerének, Neked, a fantasztikusan jó ötletednek, hogy még ezt a programot is kitaláltad, megcsináltad nekünk, ami most életmentő volt számomra.

 

 

Sok puszi és köszönöm!!!!