Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

László Erzsébet

A DVD-n nagyon jól elmagyarázod a tökéletes kivitelezéshez szükséges dolgokat!
„Először is szeretnék köszönetet mondani neked, hogy annak is elérhető közelségbe, otthonába hozod a minőségi Pilates-oktatást, akinek nincs lehetősége személyi edzővel gyakorolni ezt a szép mozgásrendszert.
 Férjemtől névnapomra kaptam a Kezdő dvd-d, és már 2 hónap intenzív gyakorlás után pozitív változásokat tapasztalok a testem és az erőnlétemen. Mint sokakanak, akik végzik a Pilates-t nekem is (szinte egy hét után) megszűnt az évek óta tartó hátfájásom, javult a tartásom, és a mindennapi életben is energikusabb lettem. Kitűnő tanár vagy, nagyon jól elmagyarázod a tökéletes kivitelezéshez szükséges dolgokat. Tehát még egyszer köszönet neked.