Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Előbb-utóbb mindenkivel minden megtörténik - ha van rá elég idő."

G. B. Shaw

Lung Rita

Hálás köszönet azért, hogy 13 alkalom után ilyen drasztikus pozitív változást, eredményt tudtam elérni.
Így “ismeretlenül”, szeretném, ha osztozhatnál az örömömben, amit Neked köszönhetek.
2 gyermekes anyuka vagyok, egy 2,5 éves kisfiam és egy 6 hónapos kislányom van. Az első szülés utána 1 kemény év cardioedzéses, súlyzós, kemény diétázós időszak után sikerült valamelyest visszanyerni alakom a következő terhesség, szülés előtt. Most – hála Neked – azt remélem, h. ez könnyebben fog menni.
Csak szeretném tudatni, h. január eleje óta heti 5-6 alkalom torna után sikerült újra felvenni olyan nadrágokat, amik a torna megkezdése előtt, január elején még nem jöttek rám. Egyre többen veszik észre, barátnők, ismerősök, h. kezdek átalakulni. De a legnagyobb elismerést és biztatást a férjemtől kapom. Hálás köszönet azért, h. 13 alkalom után ilyen drasztikus pozitív változást, eredményt tudtam elérni. Ez kitartást ad a folytatáshoz.
Roppant kíváncsi vagyok ám, mi lesz 20 na meg 30 alkalom után:)))) Jó érzés már most, újra tükörbe nézni, és látni, h. kezd átalakulni a testem, újra megjelennek az izmok, amik a terhesség alatt eltűntek. Az első dvd-t rendeltem meg eddig, de tökéletesen még csak a kezdő programot, a has-szobrászt és a combgyakorlatot tudom megcsinálni. Hamarosan remélem, képes leszek a középhaladót is szépen csinálni. Amiért még külön köszönet, h. végre ez olyan torna, amit szoptatás mellett is lehet csinálni. Még egyszer sok-sok sikert, elismerést, pozitív visszajelzést kívánok a munkádhoz, üdvözlettel:”