Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Monoki Péterné

Megbántam, hogy nem egyből a kettőt rendeltem meg.
Én tavasszal rendeltem tőletek DVD-t, de csak a kezdő változatot.
Bizalmatlan voltam a Pilatesszel kapcsolatban, emiatt vettem meg csak az elsőt. Most már egyszer-egyszer a középhaladó programot is megcsinálom, és csodák csodájára sikerült felülnöm V alakban a hasszobrásznál levő gyakorlatra is, amit soha nem hittem volna.
Megbántam, hogy nem egyből a kettőt rendeltem meg. Lehet, hogy nem sikerül mindig tökéletesen bekapcsolnom az erőközpontot, és néha rosszul veszem a levegőt is, de már az első program végigcsinálásakor úgy érzem, hogy érzem az összes ( eddig punnyadó ) sejtemet. Hihetetlen számomra, hogy ha fáj a derekam és úgy csinálom végig a kezdő programot, a végére elmúlik.
Köszi, hogy megcsináltad ezt a DVD-t, így hozzám is eljuthatott a mozgás, nagy megelégedésemre.