Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Nink Beáta

A Te DVD-d segített kilábalni és töltődni Amerikában a nagyon mély lelki gödörből.

Tegnap előtt megérkezett a Pocak-dvd is, úgyhogy neki is állok! A “borotválós” gyakorlatra még mindig emlékszem 3 évvel ezelőttről. Ha jól sejtem, medencenyitogatós gyakorlat, nekem viszont a derékfájásomat szokta pikk-pakk megszüntetni. Minden “nyitásnál” a derekamban szoktam érezni egy kellemes “helyreugrós” kattanást (ami persze lehet a csípőmtől, nincs kizárva), és onnantól a derékbeállásnak nyoma sincs. Szóval duplán köszönet érte!
Még egyszer nagyon köszönöm kedves válaszodat, a sok jó dvd-t, meg a végtelen számú kellemes percet, amit ezek a tornák nyújtottak nekem (és nyújtani is fognak a jövőben is, az biztos!) Tényleg a Te dvd-d segített kilábalni és töltődni Amerikában a nagyon mély lelki gödörből, úgyhogy nagy hálával gondolok Rád ezúton is. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy immáron újra itthon lehetőségem lesz majd személyesen is részt venni valamelyik programodon.
Hálásan köszönöm még egyszer és szeretettel üdvözöllek,