Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Pausz Márta, Budapest

Amikor a kisfiam kétéves lett, nem akartam jó pár kiló súlyfelesleggel visszamenni dolgozni, „cikisnek” éltem volna meg. Ezért kerestem a legjobb „hájzabáló” és „csinosító” sportot. Így találtam az Ágipilates-re és azonnal megrendeltem a kezdőknek szóló DVD-t – lesz ami lesz! Láss csodát: EGY HÓNAP ALATT 12 KILÓT FOGYTAM!

Akkor nem is gondolkodtam el a sikeres eredményemen, pedig abszolút látványos volt – 66 kilóról 54-re fogyni 30 nap alatt – úgy, hogy nem sanyargattam magam a táplálkozás tekintetében sem!

Nem határoztam meg, hány kilót akarok lefogyni, és határidőt sem, nem vekengtem semmin, hanem MINDENNAP ÖRÖMMEL VÉGEZTEM A FELADATOKAT!

Nemcsak a testemet mozgatom , hanem a lelkem is feléled:)

Ma már tudom, mi a titok: DÖNTÉS + CSELEKVÉS + KITARTÁS!