Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A tapasztalatot nem tudod "előállítani". Meg kell szerezned azt."

Albert Camus

Tóthné Bolyó Tímea (Timcsi)

A férjem megkérdezte tőlem, hogy milyen tornát csinálok most, mert nagyon jó formában vagyok és közölte, hogy szuperszexi voltam az uszodában :)!
Szóval, kedves Ági,  azért írok Neked, hogy köszönetet mondjak. Ugyanis két héttel ezelőtt a férjem megkérdezte tőlem, hogy milyen tornát csinálok most, mert nagyon jó formában vagyok.  A hasam kb. a felére csökkent, ugyanúgy, mint a combméretem. Nem érzem, hogy fogytam volna, mégis tegnap egy olyan fürdőruhám jött rám, amit kb. 2 évvel ezelőtt vettem és a férjem közölte, hogy szuperszexi voltam az uszodában! Megmutattam neki az ágipilates dvd-ket és nagyon megtetszett neki … úgyhogy mostantól együtt fogunk tornázni :-)!  Szóval, köszönet a kedves, megnyugtató hangodért a dvd-n  és köszi,  hogy nem techno zenére kell ugrálnom valami őrült koreográfiára. Köszi, hogy nem traktálsz azzal torna közben,  hogy csak ilyen meg olyan termékeket egyek!!!!! Köszi, hogy az ízületeim meg a helyen vannak :-); köszi, hogy elmulasztottad a hátfájásomat és a “csodás” fitness dvd-k guggoló gyakorlataitól fájó térdem sem fáj már.  Mivel külföldön élek, sajnos, csak dvd-re tudok tornázni Veled, de én bizton állítom, hogy Te vagy a legjobb. Azért az látszik egy edzőn, ha hisz abban amit csinál és hogy mennyire elhivatott. Jó látni, hogy egy olyan nő tornázik a dvd-n aki igazi nő, felpumpált mellek és agyonszálkásított izmok nélkül … mégis nagyon jó alakú :-). Ja, és végre valaki, aki nem keresgéli a szavakat, hanem normálisan, folyamatosan, helyesen tud beszélni magyarul … ez sem utolsó szempont!