Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Hágen Krisztián

Először is nagyon tetszik a Pilates 13 DVD összeállítása. Régebben jártam gyógytornára, de akkor még nem tudtam, hogy ezt Pilatesnek nevezik. Most már egy éve csinálom, amikor kedvem van hozzá. Rengeteg videót megnéztem már, akár angol nyelvűt is. Az volt a probléma hogy az erőközpontra, meg levegőre nem is figyeltem. Az általad megkomponált videóban ez tökéletesen megvan. Nálam minden ment simán csak a levegővételre kell koncentrálni és jó lesz. Nekem nagyon tetszett az egész, még az “álom popsi” rész is; szerintem nem gáz az egy férfinek, hogy szép kerek hátsója van.:) Mikor megcsinálok úgy egy órás pilatest, utána annyira kellemesen érzem magam.:) Már úgy bele is gondoltam, hogy testnevelés órán iskolában ezt kéne tanítani a gyerekeknek, azzal a szándékkal hogy megtanulják testük tudatos munkáját.