Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Az embert NEM a képességei, hanem a döntései határozzák meg."

Dumbledore professzor Harrynek J.K. Rowling: Harry Potter c. könyvéből

Hágen Krisztián

Nagyon tetszik a “Pilates 13″ összeállításod. Most már egy éve csinálom, amikor kedvem van hozzá. Rengeteg videót megnéztem már, akár angol nyelvűt is. Az volt a probléma, hogy az erőközpontra, meg a levegőre nem is figyeltem. Az általad megkomponált videóban ez tökéletesen megvan. Nálam minden ment simán, csak a levegővételre kell koncentrálni és jó lesz. Nekem nagyon tetszett az egész, még az “álompopsi” rész is; szerintem nem gáz az egy férfinek, hogy szép kerek hátsója van.:) Mikor megcsinálok úgy egy órás pilatest, utána annyira kellemesen érzem magam.:) Már bele is gondoltam, hogy testnevelés órán az iskolában ezt kéne tanítani a gyerekeknek, azzal a szándékkal, hogy megtanulják testük tudatos munkáját.