Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Ha értékes eredményre vársz, akkor három lényeges dologra lesz szükséged: először is kemény munkára, másodszor kitartásra, harmadszor józan paraszti észre."

Thomas A. Edison

Hajdú Bea

Nagyon tetszik az új PocakPilates dvd-d, amit a várandós lányomnak szánok. Még nem néztem teljesen meg, de amennyit eddig láttam belőle nagyon klassz. Érződik a mozdulataidon mennyire biztonságos, könnyű mégis átmozgató az egész. Pont a legkeményebb részt még nem láttam, de biz’ Istenemre mondom, kedvem támad kismamának lenni, nekem átjön, hogy mennyire jó ez igazából (persze a macerákat leszámítva). Tulajdonképpen ketten tornásztok és ez olyan szép. Megint egy jó dvd!! (én nem tudom, de lehet, hogy elfogult vagyok?