Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Héring – Vincze Tünde

Csak el szeretném „mondani” Neked, hogy nap, mint nap hálás vagyok és elégedett, amikor végzem a gyakorlataidat a DVD- ről. Már a haladó kardió programnál tartok, egyelőre az előkészítő résznél, de hamarosan el fogom kezdeni a zsírégető részét is.
Az anyukám is előszeretettel végzi a gyakorlatokat, és folyamatosan kapjuk a bókokat, főként nőktől, hogy milyen karcsúak vagyunk, pedig olyan jókat eszünk, de közben rendszeresen gyakoroljuk a Pilatest.
Hát ennyit szerettem volna megosztani Veled. Én három hét múlva utazok Kanadába, mert ott fogok élni a férjemmel, de mindenképpen magammal viszem a DVD – imet és remélem, hogy továbbra is kapcsolatban maradunk!