Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Lung Rita

Így “ismeretlenül”, szeretném, ha osztozhatnál az örömömben, amit Neked köszönhetek.
2 gyermekes anyuka vagyok, egy 2,5 éves kisfiam és egy 6 hónapos kislányom van. Az első szülés utána 1 kemény év cardioedzéses, súlyzós, kemény diétázós időszak után sikerült valamelyest visszanyerni alakom a következő terhesség, szülés előtt. Most – hála Neked – azt remélem, hogy ez könnyebben fog menni.

Csak szeretném tudatni, hogy január eleje óta heti 5-6 alkalom torna után sikerült újra felvenni olyan nadrágokat, amik a torna megkezdése előtt, január elején még nem jöttek rám. Egyre többen veszik észre, barátnők, ismerősök, hogy kezdek átalakulni. De a legnagyobb elismerést és biztatást a férjemtől kapom.
Hálás köszönet azért, hogy 13 alkalom után ilyen drasztikus pozitív változást, eredményt tudtam elérni. Ez kitartást ad a folytatáshoz. Roppant kíváncsi vagyok ám, mi lesz 20, na meg 30 alkalom után:))))! Jó érzés már most, újra tükörbe nézni, és látni, hogy kezd átalakulni a
testem, újra megjelennek az izmok, amik a terhesség alatt eltűntek.

Amiért még külön köszönet, h. végre ez olyan torna, amit szoptatás mellett is lehet csinálni. Még egyszer sok-sok sikert, elismerést, pozitív visszajelzést kívánok a munkádhoz, üdvözlettel!