Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Németh-Lakatos Kriszti (Gyula)

30 éves anyuka vagyok, egy 2,5 éves kislányom van! A terhesség alatt 30 kg-ot szedtem fel, 14 kg maradt rajtam! Az az igazság, hogy vannak/voltak nehézségeim a fogyással,
miután 21 hónap szoptatás után úgy gondoltam magamra kellene venni a régi ruháimat!

Amiért ezt a levelet megírtam neked, nem más, minthogy kifejezzem véleményem a munkáddal kapcsolatban! Tökéletes!!! Nem tudok rá más szót mondani! Hetente 5 alkalommal tornázok! A sárgával kezdtem, a 7. alkalom után nekem már kevés volt. Szombaton volt a szülinapom, megkaptam a Pilates13-at!

Brutális!!! Annyira jó, hogy teljesen kész vagyok tőle! A mi a legtutibb: az, hogy sokat foglalkozol a hát edzésével. Nekem nagyon “csodálatos” kis hájam van a lapockáim alatt, a csípőm fölött! (gondolom, tudod hol) Minden edzés után azt nézem! Változik! A hasam még nem lapos, de még a háj is, ami van rajta, valahogy szebben néz ki! Biztos mulatságos vagyok, de én eldöntöttem, hogy újra 60 kg leszek! Én úgy látom, ez meg fog valósulni… Köszönöm a munkád, az érzéseid, amelyeket átadsz!
Remélem fogunk személyesen is találkozni!