Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Nink Beáta

Tegnap előtt megérkezett a Pocak-dvd is, úgyhogy neki is állok! A “borotválós” gyakorlatra még mindig emlékszem 3 évvel ez előttről. Ha jól sejtem, medencenyitogatós gyakorlat, nekem viszont a derékfájásomat szokta pikk-pakk megszüntetni. Rájöttem, hogy amikor érzem, hogy beállni készül a derekam, akkor ezt a gyakorlatot kell csinálnom tényleg nagyon lassan, nem sokat, de napjában többször. Minden “nyitásnál” a derekamban szoktam érezni egy kellemes “helyreugrós” kattanást (ami persze lehet a csípőmtől, nincs kizárva), és onnantól a derékbeállásnak nyoma sincs. Szóval duplán köszönet érte!

Még egyszer nagyon köszönöm kedves válaszodat, és a sok jó dvd-t, meg a végtelen számú kellemes percet, amit ezek a tornák nyújtottak nekem (és nyújtani is fognak a jövőben is, az biztos!) Tényleg a Te dvd-d segített kilábalni és töltődni Amerikában a nagyon mély lelki gödörből, úgyhogy nagy hálával gondolok Rád ezúton is. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy immáron újra itthon lehetőségem lesz majd személyesen is részt venni valamelyik programodon.

Hálásan köszönöm még egyszer és szeretettel üdvözöllek!