Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Oláh Eszter, Budapest

Tökéletes alkalom, hogy az ember megismerkedjen a Pilates-szel és egyáltalán az Ágipilates családdal. A visszajárónak pedig, hogy lássa a már ismert kedves arcokat, újakat ismerjen meg és minden egyes alkalommal rájöjjön, hogy vannak hozzá hasonlóan gondolkodó emberek, kortól függetlenül. Jó ürügy, hogy egy kicsit kiszakadjon a mindennapokból, hogy kötöttségek nélkül élvezze a napot. Mindezt úgy, hogy tornázik, de senki nem nézi, hogy mibe öltözött, tudja-e/bírja- e csinálni a feladatokat. Jókat eszik és senki nem a kedvenc „fogyibogyó”-járól beszél. Jókat beszélget a legkülönbözőbb témáról, a csendesebbek jókat tudnak hallgatni, a nagydumások kedvükre mondhatják a magukét. Itt mindenki megtalálja, amit keres. Ami garantált, hogy senki nem érzi itt magát egyedül. Ez egy élmény.