Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Olláriné Szabó Éva

2009 őszén elhatároztam, hogy lefogyok 10 kg-ot. Ez a nyári képek hatására / nem nagyon tetszettek / és azért történt , mert március elején 50 éves leszek, és szeretnék jól kinézni.

November 15.-én hoztam egy döntést. Elkezdtem tudatosan dolgozni azon, hogy tudok megszabadulni 10 kg-tól. Közben kiderült, nem is kell csak 8.2 kg-ot lefogyni / számolás alapján /. Rendeltem tőled DVD-ket, amiben kaptam egy füzetet is. Elkezdtem használni,  elkezdtem tornázni és odafigyelni az étkezésre .

Ez olyan jól sikerült, hogy  a karácsony , és  a 3 napos Sárvári pihenés ellenére 2010  január 2.-án elértem a kívánt súlyomat.80 kg-ról 71,8kg-ra sikerült lefogyni. Ezt azóta is tartom, sőt 70,7 kg lettem. Kitartón csinálom a pilátest , és most azon vagyok, hogy formáljam magam, annál is inkább, mert valamikor válogatott atléta voltam, és ez számomra fontos. Nagyon szeretem a pilátest, a „berozsdásodott„ tagjaim újból jól kezdenek mozogni. Köszönöm a DVD-ket.