Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"A legnagyobb teljesítmény nem az, ha soha nem buksz el, hanem az, ha a bukás után újból talpra állsz."

Vince Lombardi

Olláriné Szabó Éva

2009 őszén elhatároztam, hogy lefogyok 10 kg-ot. Ez a nyári képek hatására /nem nagyon tetszettek/ és azért történt , mert március elején 50 éves leszek, és szeretnék jól kinézni.
November 15-én hoztam egy döntést. Elkezdtem tudatosan dolgozni azon, hogy tudok megszabadulni 10 kg-tól. Rendeltem tőled DVD-ket, amiben kaptam egy füzetet is. Elkezdtem használni, elkezdtem tornázni és odafigyelni az étkezésre.
Ez olyan jól sikerült, hogy a Karácsony, és egy 3 napos pihenés ellenére 2010. január 2-án elértem a kívánt súlyomat. 80 kg-ról 71,8 kg-ra sikerült lefogyni. Ezt azóta is tartom, sőt 70,7 kg lettem. Kitartón végzem a Pilatest , és most azon vagyok, hogy formáljam magam, annál is inkább, mert valamikor válogatott atléta voltam, és ez számomra fontos. Nagyon szeretem a Pilatest, a berozsdásodott tagjaim újból jól kezdenek mozogni. Köszönöm a DVD-ket.