Kiemelt ajánlat
Kiemelt infó

Neked is összementek a nadrágjaid tavasz óta? Akkor próbáld ki ezeket a 15 napos edzésterveket, amelyek segítségével formálhatod a hasad és a popsid! Így nyugodtabb szívvel nézhetsz a Karácsony elébe is ;) ...

1lab_nyujtas_600

 

Érdekel az edzésterv »

Az edző válaszol

Írj nekem bátran, ha bármi kérdésed van, a válasz hamarosan ott landol a levelesládádban! A leveled – és az én válaszom – NEM kerül fel automatikusan a rovatba, csakis akkor, ha hozzájárulsz!

"Mások Rólad alkotott véleménye nem kell, hogy a Te valóságoddá váljon."

Les Brown

Pénzes Adrienn, Budapest

Két kicsi gyermekem van, a kisebbik 4,5 hónapos, a nagyobbik 21. Mielőtt várandós lettem volna, rendszeresen sportoltam, futottam, aerobicoztam, tae-boztam, úsztam. Aztán mindkét terhességem során a 62 kilómhoz még felszedtem 30-at, szülés után pedig maradt rajtam plusz 10 kiló 🙁 Amit a gerincem nem tudott tolerálni, én pedig úgy éreztem, “szétfolyok”. De a gerincfájdalom nagyobb volt, elhatároztam, hogy szoptatás ide vagy oda, elmegyek futni, hogy megszabaduljak a feleslegtől. Eredmény: még nagyobb hátfájás.

S akkor újra rátaláltam a honlapodra, s gondoltam, kipróbálom. És működik! És nem unalmas, hanem gyorsan elszalad mindig az idő, s egyre erősebb vagyok. (Már a hasizom gyakorlatok is majdnem sikerülnek:). Aztán tegnap felajánlotta egy barátnőm, hogy megmasszírozza a hátam, és miközben masszírozott, úgy éreztem, hogy nekem nem fáj a hátam, nincsenek csomók, nem fáj a csuklyásizmom, ami felettébb nagy öröm, hiszem két gyereket cipelek le nap mint a nap a második emeletről és vissza, és emelgetem őket. Szóval, köszönöm. Végre egy torna:), ami működik, ami összehangba, illetve szimmetriába hoz, és erősebbé tesz! Nagyon hatásos.